Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Leu

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-LEUHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Leu pune accent pe ”finanțele” nativilor pentru că în sectorul Banilor din astrogramă vor acționa Soarele și planeta Comunicării și afacerilor, Mercur.

Iar intrarea lui Marte în Vărsător îi va mobiliza pe Lei să facă demersurile necesare pentru a începe noi colaborări sau, în plan sentimental, îi va ”sprijini” să facă primul pas într-o poveste de iubire ori să aducă mai multă pasiune în relația actuală.

Marte va rămâne în zodia Vărsător până în 16 noiembrie, timp în care nu sunt excluse momentele tensionate pe care nativii le pot provoca dacă sunt prea impulsivi ori vor, cu orice preț, să dețină controlul. Află mai multe aici!

Mijlocul săptămânii va îndrepta atenția nativilor spre casă și familie pentru că atât Marele Benefic Jupiter, cât și Micul Benefic Venus se vor afla în zodia Scorpion și vor acționa în sectorul Casei și familiei din astrograma lor și vor forma aspecte pozitive cu planetele din Taur și Capricorn.
Toate acestea pot însemna o ”reașezare” a relației dintre nativi și un membru mai în vârstă din familie sau rezolvarea unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat o rudă apropiată sau schimbări în rutina zilnică a familiei, cu mai mult interes pentru o dietă echilibrată sau un stil de viață mai sănătos.
Află mai multe despre Venus în Scorpion! Click aici!

Vineri, 14 septembrie, Leii pot fi dezamăgiți de răspunsul pe care îl primesc la o cerere de credit. Sau, dacă încearcă să obțină o mărire de salariu, ziua de vineri nu este cea mai indicată!

În weekend, Luna se va afla în sectorul Iubirii din astrograma Leilor și va fi în armonie cu Marte, planeta Pasiunii, aflată în sectorul Mariajului. Asta este o veste foarte bună pentru că înseamnă armonie în cuplu și noroc în iubire, dar și ”distracție maximă” în compania copiilor sau vești foarte bune pentru nativii care își doresc să devină părinți.

În weekend, Leii au noroc și-n plan financiar pentru că planeta Mercur, aflată în ”casa Banilor”  (bani obținuți prin munca proprie) va forma aspecte favorabile cu Marele Benefic Jupiter și cu planeta Transformării, Pluton, aflată în casa Profesiei. Iar acestea își vor face simțite efectele și în prima zi din următoarea săptămână!