Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Pești

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-PEȘTIHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie 2018 pentru zodia Pești  anunță armonie în plan sentimental și, pentru nativii singuri, șansa de a-și întâlni jumătatea.

Prima parte a săptămânii va fi dominată de aspectul armonios pe care Soarele (aflat în sectorul Mariajului) îl va forma cu Marele Benefic Jupiter, patronul tradițional al Peștilor.
Importantă va fi și prezența planetei Pasiunii, Marte, în zodia Vărsător și în sectorul Trecutului și al secretelor din astrograma Peștilor, din 11 septembrie până în 16 noiembrie: nativii Pești ar putea fi atrași de tentația unei aventuri!
În același timp, Marte aflat în acest sector poate grăbi rezolvarea unor probleme din trecut, atât în plan personal, cât și profesional. Află mai multe aici!

Mijlocul săptămânii le poate aduce Peștilor oportunități profesionale, interes pentru studii și călătorii în străinătate, iar pentru cei singuri, chiar o iubire ”de departe” sau o relație la distanță.

Micul Benefic Venus (care este și planeta Iubirii) și Marele Benefic Jupiter se vor afla în zodia Scorpion și vor acționa în sectorul Străinătății din astrograma Peștilor și vor fi în armonie cu planetele aflate în ”casa Prietenilor”.
Astfel, șansa de a călători sau de a cunoaște pe cineva din străinătate ar putea veni prin intermediul unor prieteni sau de pe internet (sectorul amintit se referă și la internet).
Jupiter va rămâne în Scorpion până în noiembrie, iar Venus, până în ianuarie 2019. Pentru a afla mai multe despre prezența planetei Venus în Scorpion, click aici!

Pentru relațiile aflate la început sau pentru cele în care există tensiuni acumulate de mult timp, ziua de vineri va fi mai ”problematică” pentru că atunci planeta Mercur va forma un aspect tensionat cu planeta Neptun aflată în Pești.
Iar Mercur se va afla în sectorul Mariajului din astrograma Peștilor!
Ziua nu este potrivită nici pentru negocieri sau semnarea de contracte.

În weekend, atmosfera se va relaxa pentru că planeta Mercur va fi în armonie cu Pluton și cu Jupiter, iar asta va favoriza călătoriile, comunicarea și extinderea cercului de prieteni și îi va ajuta pe nativii Pești să se exprime și să se afirme.