Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Rac

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-RACHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie 2018 pentru zodia Rac anunță multe invitații sau călătorii, contracte avantajoase ori succes în afaceri, pentru că Soarele și planeta Mercur vor acționa în sectorul Comunicării din astrograma nativilor.

Mai mult, Mercur va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, aflat în ”casa Iubirii” și cu cu Pluton, planeta Transformării, aflată în sectorul Mariajului din astrogramă. Aceste aspecte vor influența în mod special ultima parte a săptămânii și vor favoriza comunicarea în cuplu, norocul în iubire și, pentru anumite relații, vor încuraja schimbările necesare pentru consolidarea cuplului.

Importantă va fi și prezența planetei Marte în zodia Vărsător, din data de 11 septembrie. Marte va rămâne în acest semn zodiacal până în 16 noiembrie, timp în care va aduce mai multă pasiune în viața nativilor: Marte este nu doar planeta Războiului, ci și planeta Pasiunii și se va afla în ”casa a VIII-a” din astrogramă, care se refer și la intimitate și senzualitate.
În același timp, casa a VIII-a se referă și la avantajele obținute de nativi prin intermediul altora, iar Marte aici îi va ajuta pe Racii care vor să obțină un credit, o primă, un comision, o bursă etc. Află mai multe despre Marte în Vărsător! Click aici!

Mijlocul săptămânii le va aduce, Racilor, noroc în iubire și va favoriza luarea unor decizii importante privind relația de cuplu sau colaborările profesionale.
Atunci, Marele Benefic Jupiter și Micul Benefic Venus ( în Scorpion) vor fi în armonie cu planetele din Capricorn și din sectorul Relațiilor din astrograma Racilor.
Află mai multe despre Venus în Scorpion. Click aici!

Vineri, Luna și Jupiter vor acționa în echipă în sectorul Iubirii și le vor aduce noroc Racilor singuri, dar aspectul tensionat dintre Mercur și Pluton le recomandă nativilor prudență și calm dacă au de rezolvat probleme legale sau dacă se prezintă la un examen ori la un interviu pentru un loc de muncă.

În weekend, sănătatea, dieta, stilul de viață vor fi în atenția Racilor și cei care își doresc să plece într-o călătorie dar n-au banii necesari pentru asta, vor avea o surpriză plăcută: cineva din cercul de apropiați îi va ”sponsoriza”. În plus, norocul le va surâde și în plan sentimental.