Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Săgetător

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-SAGETATORHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Săgetător anunță succes în plan profesional și le recomandă nativilor să țină cont de intuiție chiar și atunci când trebuie să ia o decizie privind o ofertă de muncă sau privind o relație sentimentală. În această perioadă, intuiția Săgetătorilor va fi ”la cote maxime” datorită armoniei dintre Soare și Marele Benefic Jupiter (care îi patronează și care se află în sectorul Secretelor și al Trecutului din astrograma lor).

În plan sentimental, nativii singuri vor fi tentați să se întoarcă la o fostă iubire sau vor fi atrași de persoane care le amintesc de fostul partener, iar în relațiile de cuplu se va încerca refacerea atmosferei plină de afecțiune și romantism de la început.
De toate acestea va fi ”vinovată” planeta Iubirii, Venus, care se va afla în zodia Scorpion și în  sectorul Trecutului din astrograma Săgetătorilor, până în luna ianuarie 2019!
Dar sectorul Trecutului este și sectorul Secretelor  și, cu Venus aici, mulți Săgetători vor fi mai receptivi la nou și frumos și vor avea relații secrete. Află mai multe aici!

În plan profesional, șansa va fi de partea Săgetătorilor pentru că în ”casa Carierei” din astrograma lor se vor afla Soarele și planeta Mercur. Mai mult, Soarele va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, iar Mercur va fi în armonie cu planetele Pluton și Saturn, aflate în sectorul Banilor.
Noroc le va aduce și aspectul armonios format în weekend de Lună (aflată chiar în zodia Săgetător) și planeta Marte (aflată în Vărsător).

Dar Marte, aflat în zodia Vărsător din 11 septembrie până în 16 noiembrie, le recomandă Săgetătorilor răbdare, tact și prudență în relațiile cu cei din jur. Iar asta, pentru că Marte este ”planeta Războiului” și cât timp va rămâne în Vărsător, va acționa în sectorul Comunicării, călătoriilor și afacerilor din astrogramă.

Marte îi va ajuta pe Săgetători să aibă mai multă încredere în ei înșiși, să își exprime foarte eficient și convingător opiniile, să ”spargă gheața” în orice relații. Dar tot Marte poate provoca probleme de comunicare dacă nativii nu vor avea destul timp sau chef să asculte ce li se spune. Află mai multe despre Marte în Vărsător! Click aici!