Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Scorpion

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-SCORPIONHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie 2018 pentru zodia Scorpion este dominat de prezența Marelui Benefic Jupiter alături de Micul Benefic Jupiter chiar în acest semn zodiacal. Venus se află în Scorpion din ziua de 9 septembrie, unde va rămâne până în ianuarie 2019 și va aduce mai multă armonie și mai mult echilibru în viața nativilor, dar și mai mult noroc în dragoste. Află mai multe aici!

Importantă este și prezența planetei Marte în zodia Vărsător și în sectorul Casei și familiei din astrograma Scorpionilor.
Marte se va afla în Vărsător în perioada 11 septembrie-16 noiembrie și le va da nativilor energia necesară pentru a construi, decora sau redecora o casă, pentru a-și schimba locuința sau pentru a rezolva probleme legate de moșteniri sau de alte ”afaceri de familie”. Marte este unul dintre ”patronii” zodiei Scorpioni și le amplifică puterea și magnetismul personal. Dar aflat Marte îi poate face  mai intoleranți sau mai impulsivi. Află mai multe aici!

Alegerea cuvintelor a fi deosebit de importantă și în relația cu prietenii, pentru că Mercur, planeta Comunicării, se va afla în sectorul Prietenilor din astrograma Scorpionilor.

Dar tensiunile vor putea fi anulate în cursul zilei de duminică, 16 septembrie. Atunci, Mercur va fi în armonie și cu Marele Benefic Jupiter, și cu planeta Pluton.

În plan personal, prima parte a săptămânii va fi marcată de armonia dintre Soare și Jupiter. Aceasta îi va ajuta pe Scorpioni să se bucure de atenție, admirație și respect și le va aduce optimism și puterea de a trece peste orice obstacol sau problemă, inclusiv legată de sănătate (în casa Sănătății din astrograma Scorpionilor se află ”Vindecătorul Chiron”).

Norocoasă va fi și ziua de joi, 13 septembrie, când planeta Venus va fi în armonie cu planeta Pluton și va îmbunătăți comunicarea nativilor cu cei din jur, le va consolida relațiile și îi va ajuta să aibă succes cu ideile, proiectele sau afacerile lor.