Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Taur

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-TAURHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Taur este dominat de prezența planetei Iubirii în sectorul Mariajului și de aspectul pozitiv pe care aceasta îl va forma, în ziua de joi, cu Saturn, planeta Responsabilității.

Astfel, a doua parte a săptămânii poate să le aducă nativilor singuri o frumoasă poveste de iubire, iar în cupluri, poate să aducă mai multă seriozitate, implicare, responsabilitate, dar și mai multă afecțiune.

Până atunci, în primele zile din săptămână, atenția nativilor se va îndrepta spre viața profesională, pentru că Mare se va afla, din ziua de 11 septembrie, în zodia Vărsător și în sectorul Carierei din astrograma lor.  Află mai multe aici!
Marte este planeta Acțiunii și îi va ajuta pe cei care iau decizii și acționează pentru a obține job-ul dorit sau promovarea meritată. Marte este și ”planeta Pasiunii” și îi va încuraja pe Tauri să aleagă domeniul de activitate de care sunt cu adevărat interesați.

Miercuri și joi, armonia dintre Marele Benefic Jupiter și planeta Transformării, Pluton, le va aduce succes Taurilor care vor renunța la vechi tipare de gândire sau își vor schimba atitudinea, dar și celor care se vor orienta spre ceva diferit, care să le permită să-și valorifice creativitatea, cunoștințele și experiența.

În ultima parte a săptămânii, armonia dintre planetele Venus și Saturn se va regăsi în relația de cuplu, dar și în atmosfera de la locul de muncă, unde Taurii vor fi apreciați sau, la nevoie, vor fi ajutați de colegi și de șefi.
Venus, care îi patronează pe Tauri,  se află în zodia Scorpion, unde va rămâne până în ianuarie 2019! Află mai multe aici!

Vineri, o rudă apropiată va avea nevoie de ajutor sau o problemă legată de casă va trebui rezolvată urgent, iar nativii se vor bucura de înțelegerea celor din jur. Seara de vineri va fi potrivită pentru o întâlnire romantică sau pentru ”debutul” unei povești de iubire.

Weekendul va fi dedicat familiei sau, pentru cei care lucrează acasă, va aduce vești foarte bune în plan financiar sau propuneri de colaborare avantajoase. Singurele tensiuni care pot apărea în familie sunt cele legate de bani (Luna se va afla în sectorul care se refă la ”bugetul casei” și va forma un aspect tensionat cu planeta Comunicării, Mercur, aflată în sectorul Iubirii).