Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Vărsător

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-VARSATORHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie 2018 pentru zodia Vărsător este marcat de prezența planetei Marte în acest semn, din 11 septembrie până în 16 noiembrie. Marte îi va ajuta pe nativii Vărsător să fie mai ambițioși, mai siguri pe ei, mai încrezători ”în steaua lor” și mai eficienți, mai dinamici, mai dispuși să-și asume riscuri, să studieze și să ”experimenteze”.
Marte aflat în zodia lor le va accentua magnetismul personal și îi va încuraja să ia deciziile potrivite pentru a-și îndeplini dorințele și a trăi viața pe care o doresc. Dar trebuie să fie atenți pentru că Marte îi poate face și mai impulsivi, iar asta le poate afecta relațiile cu cei din jur. Află mai multe despre Marte în Vărsător! Click aici!

În prima parte a săptămânii, armonia dintre Soare și Marele Benefic Jupiter îi va ajuta în carieră și în plan financiar. Vărsătorii vor avea șanse mari să obțină o promovare sau, după caz, un loc de muncă bine plătit. Și cei care vor să înceapă o afacere pe cont propriu vor fi ajutați de aspectul astral amintit.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de aspectele armonioase formate de Micul Benefic Venus și de Marele Benefic Jupiter cu planetele din sectorul Trecutului și secretelor din astrograma lor. Astfel, Vărsătorii pot primi oferte de muncă interesante de la foști șefi sau pot afla informații importante privind un job care îi interesează. Sau pot reface o relație de colaborare ori pot fi recompensați pentru succesul obținut în ultima vreme.

Ziua de vineri poate veni cu vești bune legate de salariu sau de o primă dar în familie pot izbucni certuri din cauza bugetului insuficient pentru cumpărarea unui obiect valoros ori pentru reparații necesare în casă.

În weekend, Luna se va afla în sectorul Prietenilor din astrograma Vărsătorilor și va fi în armonie cu planeta Marte aflată în zodia lor. Asta îi va mobiliza pe nativi să plece într-o călătorie alături de prieteni.

Săptămâna se va încheia cu două aspecte armonioase pe care planeta Mercur le va forma cu Marele Benefic Jupiter aflat în sectorul Carierei și cu planeta Transformării, Pluton, aflată în sectorul Trecutului din astrograma Vărsătorilor.
Aceste aspecte își vor produce efectele și în zilele următoare și vor aduce vești bune și schimbări favorabile în viața profesională a Vărsătorilor.

Importantă va fi în tot acest timp și prezența planetei Venus în zodia Scorpion care le poate aduce nativilor Vărsător întâlnirea cu sufletul-pereche într-un context profesional sau armonie la locul de muncă. Venus va rămâne în Scorpion până în ianuarie 2019. Află mai multe aici!