Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie, Gemeni

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-GEMENIHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie 2018 pentru zodia Gemeni este marcat de prezența planetei Mercur în zodia Fecioară și în  sectorul Familiei din astrogramă.

Mercur este planeta care patronează atât zodia Fecioară, cât și zodia Gemeni, motiv pentru care influența sa va fi mai puternică.
Aflat în semnul Fecioarei, Mercur va favoriza comunicarea în familie, călătoriile în locurile copilăriei și întâlnirea cu oameni dragi, inclusiv cu vechi și buni prieteni.
Mercur îi va ajuta, de asemenea, pe Gemenii care au afaceri de familie sau care vor să cumpere ceva foarte important pentru locuință.

Importantă va fi și  prezența planetei Marte în zodia Vărsător, care va accentua dorința de călătorie și spiritul de aventură al nativilor sau îi va ajuta să rezolve probleme juridice ori administrative. Marte se va afla în Vărsător din ziua de 11 septembrie și va rămâne în această zodie până la mijlocul lui noiembrie. Află mai multe aici!

În zilele de miercuri și joi, Marele Benefic Jupiter și Micul Benefic Venus vor acționa în favoarea Gemenilor care își caută un job, care solicită o mărire de salariu sau care așteaptă de mult timp o promovare.
Jupiter și Venus se află în zodia Scorpion. Află mai multe despre Venus în Scorpion! Click aici!

Vineri, însă, climatul astral nu va mai fi la fel de favorabil, pentru că planeta Mercur și planeta Neptun vor forma un aspect tensionat care poate afecta viața profesională sau atmosfera în familie. Dar pentru mulți nativi, nu va fi vorba decât de reproșuri din cauză că dau prioritate job-ului.

În weekend, Luna se va afla în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrograma Gemenilor și va fi în armonie cu Marte, iar asta îi va ”mobiliza” pe nativi să opteze pentru o călătorie alături de familie, chiar cu riscul de a-și refuza și supăra șefii care s-ar putea să îi cheme la serviciu.

Săptămâna se va încheia cu două aspecte armonioase formate de Mercur cu planetele Pluton și Jupiter, iar acestea le vor aduce noroc în plan financiar (de exemplu, nativii pot primi cadouri valoroase ori chiar anumite sume de bani, de la cineva drag).