Horoscop zilnic, 12 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-12-septembrieHoroscop zilnic 12 septembrie 2018 Oana Hanganu. Astăzi, Marele Benefic Jupiter este în armonie cu Pluton, planeta Transformării  și îi ajută pe cei ce sunt interesați de schimbări majore și au curajul să își asume riscuri în plan profesional.


În plan sentimental, însă, gelozia și dorința de a deține controlul sunt accentuate de aspectul tensionat format de planeta Iubirii și planeta Surprizelor Uranus.
Diseară, Luna va intra în zodia Scorpion și va intensifica efectele aspectului tensionat menționat.

Ce anunță horoscopul zilei de 12 septembrie pentru toate zodiile:

BERBEC
Pentru Berbeci, ziua este foarte bună în plan profesional. În plan financiar, nativii sunt nemulțumiți că ”duc greul” pentru că nu se pot baza pe partener.

TAUR
Taurii sunt obosiți și obositori pentru că au toane și acasă, și la serviciu și nimeni nu reușește să le intre în voie. Dar își fac treaba și pentru șefi, asta-i tot ce contează.

GEMENI
Gemenii care așteaptă, de mult timp, o promovare pot primi vestea cea bună. În amor, șansa pare să le surâdă celor singuri, dar s-ar putea să fie vorba doar de o aventură.

RAC
În cazul Racilor, ziua este potrivită pentru consolidarea relației de cuplu sau pentru negocierea unei colaborări. Racii care au copii fac planuri de viitor pentru aceștia.

LEU
Leii pot detensiona relația cu o rudă mai în vârstă sau, la serviciu, sunt printre favoriții șefilor. Rezultatele din ultima perioadă sunt în avantajul lor.

FECIOARĂ
Fecioarele au parte de o zi potrivită pentru declarații, flirt și cuceriri sentimentale, dar și pentru proiecte în care își pot demonstra creativitatea.

BALANȚĂ
Balanțele cumpără ceva pentru casă ori fac schimbări de ”decor” sau discută cu partenerul despre mutarea în casă nouă sau, după caz, de oficializarea relației.

SCORPION
În cuplu, Scorpionii trebuie să evite discuțiile pe teme sensibile. La serviciu, trebuie să fie foarte atenți la documentele pe care le semnează ori le expediază.

SĂGETĂTOR
În plan sentimental, ziua de azi le poate aduce Săgetătorilor singuri  împăcarea cu un fost partener. Cei care au o relație sunt romantici și nostalgici, dar și cam geloși.

CAPRICORN
Capricornii se întâlnesc cu prietenii sau discută cu aceștia despre planurile lor de viitor. Dacă planurile se referă și la viața sentimentală, ar trebui să fie mai discreți!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au multe de făcut la serviciu și n-au prea mult timp pentru familie. Ar trebui să discute cu partenerul despre toate acestea! Să nu lase loc de interpretări!

PEȘTI
Ziua de azi este foarte bună pentru Peștii care se pregătesc pentru un examen. Cei care călătoresc trebuie să evite discuțiile tensionate cu persoane care reprezintă autoritățile.