Horoscop zilnic, 13 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-hanganu-horoscop-13-septembrieHoroscop zilnic, 13 septembrie 2018, Oana Hanganu. Suntem în 13, dar astrele au pregătit o zi norocoasă pentru zodii! Astăzi,  planeta Iubirii, Venus, este în armonie cu planeta Responsabilității, Saturn, iar acest aspect va consolida relațiile și va aduce mai multă maturitate și responsabilitate în iubire. În plus, ziua este patronată de Jupiter, planeta Norocului, în astrologie.

Ce anunță horoscopul zilei de 13 septembrie 2018 pentru zodii:

BERBEC
Berbecii se bucură de aprecierea șefilor la serviciu, iar asta înseamnă, în primul rând, responsabilități suplimentare. Dacă nu vor ”face presiuni”, vor veni și răsplata financiară. În plan sentimental, e posibilă o idilă cu un coleg. În timp, poate deveni ”ceva serios”. Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!
TAUR
Astăzi, în cuplu domnește armonia și la serviciu, au Taurii au parte de o zi liniștită. Nativii singuri întâlnesc pe cineva care are aceleași principii și sisteme de valori, iar ”dragostea plutește în aer”… ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!
GEMENI
Dacă în contul lor intră, astăzi, niște bani, Gemenii se vor grăbi să cumpere ceva pentru a-și impresiona partenerul sau pentru a le face o surpriză copiilor, mai ales dacă, în ultima vreme, n-au petrecut destul timp cu ei. ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!

RAC
S-ar putea ca Racilor să li se propună o  colaborare sau să li se ceară să facă parte dintr-o echipă care lucrează la un proiect nou. Pentru cuplu, ziua de azi e frumoasă, iar seara vine cu  un adevărat ”scenariu romantic”. ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!
LEU
Leii primesc vești bune despre sănătatea cuiva din familie sau despre succesul cuiva drag în plan profesional. Nici ei n-ar trebui să aibă motive de nemulțumire, pentru că și partenerul și copiii îi susțin și sunt mândri de ei. ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!

FECIOARĂ
Fecioarele pleacă la un drum împreună cu partenerul, discută cu acesta despre copii sau la serviciu au ocazia să demonstreze cât sunt de creative. Nativii singuri pot fi luați prin surprindere de o declarație de dragoste. ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!

BALANȚELE
Pentru Balanțe, ziua este  foarte bună în plan financiar dacă nu pierd din vedere care sunt adevăratele priorități. Prezența lui Venus în ”casa Banilor” din astrograma lor înseamnă și mai mulți bani, dar și un apetit sporit pentru cheltuieli… ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!

SCORPION
Scorpionii au parte de o zi foarte bună în plan sentimental. Unii dintre ei pot lămuri o situație care ”i-a ținut încurcați” și i-a făcut să oscileze între două relații sau a adus neîncredere și tensiuni în cuplu. Nativii care călătoresc își pot întâlni cu ”jumătatea”. ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii primesc o sumă de bani pe care o așteaptă de mai mult timp și stabilesc, împreună cu partenerul, care sunt prioritățile familiei. În plan sentimental, optimismul nativilor le sporește farmecul și atrage ”oportunitățile”. ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!

CAPRICORN
Capricornii singuri sunt atrași de persoane mature, serioase, responsabile, care le inspiră încredere. În cuplu, se fac planuri pe termen lung și se discută despre (încă) un copil sau se caută soluții pentru o nouă casă ori o afacere de familie. ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii se întâlnesc cu un fost coleg sau cineva din trecutul lor sentimental îi contactează și, astfel, toată liniștea le este dată peste cap. Sau, în cuplu, trebuie să își respecte o promisiune  de care au uitat de mai multe ori. Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!

PEȘTI
Ziua de azi este foarte bună pentru Peștii interesați de dezvoltarea lor personală: se înscriu la un curs, se întâlnesc cu o persoană care poate juca, de acum, rolul de mentor sau citesc ”tot ce se poate” legat de un domeniu care îi interesează. ”Citește și horoscopul săptămânal pentru zodia ta! Click aici!