Horoscop zilnic 14 septembrie 2018,  Oana Hanganu.

oana-hanganu-horoscop-14-septembrie-2018Horoscop zilnic 14 septembrie 2018,  Oana Hanganu.
Astăzi, Luna și Jupiter acționează în echipă și ne ajută să fim optimiști, generoși, prietenoși, iar în relații, accentuează nevoia de a petrece cât mai mult timp alături de persoana iubită.Dar tot azi, Mercur și Neptun formează un aspect tensionat care  ne cere să nu ne grăbim să tragem concluzii sau să acționăm, ci să verificăm informațiile. Prudența este recomandată și în cuplu. Cuvintele bine alese pot evita neînțelegerile și certurile, aduse, de regulă de aspectul amintit.
Ce anunță horoscopul zilei de 14 septembrie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC
Berbecii au noroc în plan financiar: fac rost de banii de care au nevoie pentru weekend sau partenerul îi anunță că a obținut o mărire de salariu. În plan profesional au succes doar dacă reușesc să se mobilizeze și, în cazul unor dispute, să își prezinte, cu calm, opiniile. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

TAUR
Luna și Marele Benefic Jupiter sunt în ”casa Mariajului” din astrograma lor, așa că Taurii ar trebui să aibă parte de o zi specială în plan sentimental. Dar în relațiile aflate la început, nativilor le va fi greu să aleagă între o seară cu prietenii și o seară ”în doi”. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

GEMENI
Gemenii vor fi apreciați la serviciu. În plus, ar putea să afle că au un admirator secret printre colegi și de aici, ar putea începe o idilă. În familie, însă, atmosfera nu va fi prea armonioasă dacă Gemenii ajung târziu acasă ori sunt prea obosiți să se ocupe de ”gospodărie”. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

RAC
Pentru Raci, ziua vine cu ”oportunități sentimentale” sau cu vești excelente legate de copii, dar și cu atenționări pentru nativii care se prezintă, astăzi, la un interviu sau la un examen. Calm și răbdare li se cere și nativilor care au de rezolvat probleme legate de acte. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

LEU
Chiar dacă sunt fermecători și comunică excelent cu cei din jur, astăzi, Leii nu au succes în relația cu șefii. Deci, nu e o zi bună pentru a cere o mărire de salariu sau o promovare!  Dar ziua este foarte bună pentru Leii care vor să își decoreze casa ori să cumpere ceva de valoare. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

FECIOARĂ
Fecioarele au un spirit critic de care nu poate scăpa nimeni. Nici măcar cei dragi. Iar astăzi, nici măcar prezența planetei Iubirii în casa Comunicării din astrograma lor nu reușește să atenueze aciditatea unor replici sau reproșuri. De aici, risc de ceartă, și acasă, și la serviciu. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

BALANȚĂ
Balanțele ar trebui să nu intre în panică dacă află despre schimbări care se pregătesc la job sau dacă șefii nu le aprobă imediat o cerere sau o propunere de proiect. Astăzi răbdarea le va fi pusă la încercare sau informațiile primite se vor dovedi  fi incorecte sau incomplete. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

SCORPION
Optimismul Scorpionilor sau încrederea în persoana iubită ori în viitorul relației pot fi tulburate de ”un prieten binevoitor”. Înainte de a reacționa, ar fi bine ca nativii să fie siguri că li s-a spus adevărul. Conjunctura astrală de azi nu favorizează deciziile importante! Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii trebuie să rezolve o problemă legată de casă. Trebuie să achite niște facturi, să refacă niște acte sau să dea niște bani (și nu-s chiar puțini) pentru reparații necesare. În plan sentimental, nativii trăiesc din amintiri sau vor mai mult timp și mai multă afecțiune. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

CAPRICON
Capricornii primesc vești de la cineva de departe, care pare foarte fericit. Intuiția le spune, însă, că nu-i totul ”roz” cum pare, dar nu-i, azi, cea mai potrivită zi pentru a-și oferi ajutorul.  Bunele lor intenții ar fi greșit înțelese.  În cuplu, însă, ziua aduce surprize plăcute. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii obțin un job mai bine plătit sau sunt premiați la actualul loc de muncă. Banii nu sunt, însă, suficienți pentru afacerea pe care nativii vor să o înceapă sau pentru a cumpăra ce-și doresc. Iar partenerul de viață ”pune gaz pe foc”…. Dar cu calm, se rezolvă toate… Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

PEȘTI
Peștii care vor să ”își provoace” partenerul la o discuție serioasă despre relație și viitor vor fi dezamăgiți. Nu vor primi decât ”promisiuni incerte”. Mai bine s-ar bucura de prezent! În plan profesional, ziua nu e bună pentru negocieri sau semnarea de contracte. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!