Horoscop zilnic, 15 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-15-septembrieHoroscop zilnic, 15 septembrie 2018, Oana Hanganu. Luna în zodia Săgetător este în armonie cu Marte aflat în Vărsător!
Asta înseamnă că ziua este potrivită pentru călătorii, dar și pentru studiu,  pentru distracție și aventuri, pentru noi experiențe în cuplu, dar și pentru noi cuceriri. Este o zi frumoasă, care aduce optimism, ”dorința de libertate” și de afirmare, interes pentru nou și disponibilitatea de a-i accepta pe ceilalți fără prejudecăți sau suspiciune.

Ce anunță horoscopul zilei de 15 septembrie pentru zodii:

BERBEC
Ziua este perfectă pentru călătorii sau pentru întâlniri cu prietenii și discuții despre ”câte-n lună și în stele”. Dar, pentru a evita rivalitățile și invidia, Berbecii ar trebui să renunțe la tendința de a acapara atenția tuturor sau de a impune ”agenda zilei”.

TAUR
Taurii care vor să meargă în acest weekend la cumpărături ar trebui să aleagă ziua de astăzi, când pot ajunge mai ușor la un ”consens” cu partenerul privind lista de priorități. Mâine, conjunctura astrală va accentua riscul de ceartă din cauza banilor.

GEMENI
Ziua de astăzi este excelentă pentru Gemenii care vor să discute cu persoana iubită despre relație, despre proiecte personale, despre viitor, despre bani, despre dorințe și așteptări. Astăzi pot vorbi despre orice și pot găsi soluții la orice problemă.

RAC
Pentru Raci, ziua este norocoasă în plan financiar, dar ”prin alții”: partenerul obține o  mărire de salariu sau un prieten se oferă să le finanțeze un proiect personal ori să îi împrumute cu banii de care au nevoie. Diseară, în cuplu, e (mai) multă pasiune.

LEU
Ziua este foarte bună pentru Leii care vor să își consolideze relația sau pentru cei care au de rezolvat probleme legate de copii. Este, de asemenea, o zi perfectă pentru nativii singuri. Cupidon ”e cu ochii pe ei”, deci șansa le surâde.

FECIOARĂ
De astăzi până luni după prânz, Luna se va afla în sectorul Casei și Familiei din astrograma Fecioarelor, așa că atenția nativilor se va îndrepta către cei dragi. În plus, Marte le va da energia necesară pentru a se ocupa de ”chestiunile gospodărești”.

BALANȚĂ
Balanțele singure care întâlnesc, astăzi, pe cineva special,  vor avea destulă îndrăzneală pentru a ”sparge gheața” și a face primul pas. În cuplu, armonia dintre Lună și planeta Pasiunii (aflată în casa Iubirii din astrograma Balanțelor!) schimbă, în bine, atmosfera.

SCORPION
Scorpionii primesc bani sau își golesc ”contul secret” și cumpără ceva pentru casă ori pentru cineva drag, chiar dacă nu e vorba de ceva urgent sau necesar. Nativii care vor să se mute sau să cumpere o casă pot găsi, astăzi, oferta cea mai potrivită.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au chef de călătorii și de distracție și, dacă prietenii vechi sunt prea ocupați cu problemele lor, nativii se descurcă și singuri. De fapt, reușesc, cu mare ușurință, să își facă noi prieteni și să aibă parte de un weekend exact pe gustul lor.

CAPRICORN
Capricornii au nevoie de o vacanță sau măcar de un weekend liniștit, în care să se odihnească în voie și să se ocupe doar de ceea ce le face plăcere. Financiar, șansa le surâde celor care transformă un hobby într-o afacere.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au parte de o zi perfectă pentru ”socializare” și mulți dintre ei vor fi în centrul atenției  pentru că toată lumea va fi cucerită de pasiunea cu care nativii își susțin ideile. Ziua este foarte bună și pentru noi planuri de viitor.

PEȘTI
Peștii sunt tentați să discute prea mult despre trecut și să își consume energia încercând să ”repare” o fostă relație. Mai bine s-ar concentra pe prezent! Soarele se află, încă, în casa Mariajului și le poartă noroc! Mai ales celor singuri!