Horoscop zilnic, 16 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-16-septembrieHoroscop zilnic, 16 septembrie 2018, Oana Hanganu. Taurii petrec o zi frumoasă alături de copii, Gemenii sunt preocupați de sănătatea cuiva drag, iar Fecioarele au surprize plăcute pentru cei dragi. Astăzi, planeta Comunicării, Mercur formează două aspecte armonioase cu planetele Pluton și Jupiter, iar aceste aspecte influențează toate zodiile.


Ce anunță horoscopul zilei de 16 septembrie 2018 pentru zodii:

BERBEC
Berbecii care merg la serviciu au ocazia să discute cu unul dintre șefi despre viitorul lor profesional și, dacă știu să își evidențieze meritele fără a deveni aroganți, pot obține (cel puțin) o promisiune privind promovarea lor. În cuplu: pasiune, declarații și noi experiențe! Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

TAUR
Taurii petrec o zi frumoasă alături de copii sau se concentrează pe un proiect în care își pot pune în valoare creativitatea și simțul lor estetic deosebit. Cei singuri ar trebui să nu stea acasă pentru că șansa le poate surâde în plan sentimental. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

GEMENI

Gemenii primesc bani de la o rudă sau recuperează o datorie. De asemenea, sănătatea cuiva drag îi preocupă în mod deosebit, la fel ca și schimbările în plan profesional pe care ar vrea să le pună în practică pentru a-și ”rotunji” veniturile.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

RAC
Racii ”ies din carapace” și spun ce simt și ce gândesc. În cuplu, o astfel de atitudine este bine venită pentru că, astăzi, Racii fac declarații, cadouri și promisiuni. Relația cu copiii este, de asemenea, excelentă. Ziua are surprize și pentru cei singuri.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

LEU
Leii discută despre bani, fac rost de bani, dar și dau bani. Și îi dau pe lucruri frumoase, valoroase și utile. Planeta Mercur, aflată în casa Banilor din astrograma lor (alături de Soare, care îi patronează) îi ajută să fie foarte practici și, în plus, le poartă noroc.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

FECIOARĂ
Fecioarele vor ca totul să fie perfect, chiar și atunci când e vorba de declarații sau dovezi de iubire, așa că partenerul va avea parte de surprize plăcute. Ziua este norocoasă și pentru nativii singuri: își pot întâlni jumătatea la o petrecere sau la un spectacol.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

BALANȚĂ

Pentru Balanțe, ziua vine cu nostalgii și cu amintiri pe care nativii le vor depăna (măcar la telefon) cu rudele apropiate. De asemenea, este o zi foarte bună pentru Balanțele care lucrează acasă și pentru cele care vor să își schimbe locuința.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

SCORPION
În cazul Scorpionilor, ziua este potrivită pentru călătorii împreună cu prietenii.  Cei singuri își pot întâlni, astfel, marea iubire. De asemenea, astăzi pot fi date uitării eventuale certuri sau alte probleme care au deteriorat relația cu cineva apropiat.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii primesc vești bune de la cineva care îi poate ajuta în carieră sau le poate oferi sprijinul financiar de care au nevoie pentru un proiect profesional sau chiar pentru o vacanță. În plan sentimental, cei singuri trăiesc din amintiri.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

CAPRICORN

Capricornii au parte de o zi excelentă, în care prietenii și partenerul le fac pe plac. Și ei vor fi în toane bune și vor trece cu vederea atât problemele din trecut, iar în cuplu, se vor concentra pe ”aspectele pozitive” ale relației și pe calitățile partenerului.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii primesc vești bune legate de bani. Cei care lucrează astăzi vor avea parte de o zi liniștită și armonioasă, iar cei singuri ar putea chiar să se îndrăgostească de un coleg. Acasă, discuțiile se vor concentra pe bugetul și pe prioritățile familiei.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

PEȘTI
Peștii singuri își pot întâlni sufletul pereche prin intermediul unui prieten sau, de ce nu, pe rețelele de socializare. Ziua este foarte bună și pentru călătorii, dar și pentru discuții legate de viitorul relației sau, în cazul nativilor care au copii, de viitorul acestora.  Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!