Horoscop Oana Hanganu, 17-23 septembrie 2018, Taur

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-TAUR-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Taur este dominat de prezența Soarelui și a planetei Mercur în ”casa Iubirii”, până în weekend. Sâmbătă, 22 septembrie, planeta Mercur  va intra în zodia Balanță (unde va rămâne până în data de 10 octombrie) și va fi urmată, a doua zi, de Soare.

Intrarea Soarelui în zodia Balanță în dimineața zilei de duminică, 23 septembrie, va marca Echinocțiul de toamnă și, pentru nativii Taur, va însemna o mai mare atenție acordată sănătății și profesiei.

În prima parte a săptămânii, Luna se va afla în zodia Capricorn, alături de planetele Saturn și Pluton, iar pentru mulți nativi, asta va însemna interes pentru studiu sau pentru ”dezvoltare personală”, dar și pentru călătorii și pentru relații cu persoane din străinătate sau care ar putea avea rol de mentori. O astfel de relație specială ar putea să înceapă mai ales în cursul zilei de marți.

Miercuri, 19 septembrie, planetele Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură”, care poate aduce schimbări în plan profesional pentru nativii Taur. Dar pentru ca aceste schimbări să fie dintre cele dorite, ar fi bine ca Taurii să respecte ierarhia și regulile de la locul de muncă și, pe cât posibil, să nu încerce să fie originali cu orice preț și mai ales să nu-și contrazică șefii de față cu alți colegi.

Ziua de joi va fi, de asemenea, dificilă pentru nativii care nu reușesc să se adapteze la ritmul echipei sau la pretențiile șefilor.

Vineri, însă, va fi o zi excelentă, pentru că  Soarele și planeta Mercur vor dinamiza sectorul Iubirii din astrograma Taurilor și vor aduce ”oportunități” pentru nativii singuri și declarații și dovezi de iubire pentru cei care au, deja, ”pe cineva”.

Sâmbătă, 22 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Balanță și va fi urmată, a doua zi, de Soare. Pentru Tauri, prezența Soarelui și a planetei Afacerilor, Mercur, în zodia Balanță va însemna succes și oportunități în plan profesional, dar și alegeri foarte bune privind sănătatea, dieta sau stilul de viață.