Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie 2018, Balanță

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-BALANTA-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să își administreze cu grijă timpul, pentru a ”lăsa loc” și pentru odihnă, chiar dacă Mercur, aflat în Fecioară, le sporește dorința de a fi cât mai bine informați și de a învăța cât mai multe lucruri noi, din mai multe domenii.Soarele va intra în zodia lor în ziua de duminică, 23 septembrie, iar acest eveniment va marca și Echinocțiul de toamnă, dar și începutul unei perioade foarte interesante și solicitante pentru Balanțe, când acestea vor fi ”vedetele zodiacului”.

În prima parte a săptămânii, atenția Balanțelor se va îndrepta spre casă și familie, ziua de marți fiind cea mai importantă în acest sens.
Atunci, Luna se va afla în sectorul Casei și Familiei și va fi în armonie cu Venus (planeta care le patronează pe Balanțe) și cu Neptun, aflat în sectorul Profesiei.
Va fi, astfel, o zi foarte bună pentru Balanțele care vor să facă schimbări în casă ori de casă, pentru cele care lucrează pe cont propriu, dar și pentru cele care vor să se căsătorească.

Miercuri, însă, tendința Balanțelor de a cheltui prea mult poate provoca probleme în cuplu. În această zi, planeta Marte va forma un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură” cu planeta Uranus, iar sectoarele din astrogramă afectate vor fi ”casa Iubirii” și sectorul care se referă la bugetul  familiei.
Aspectul amintit poate însemna și cheltuieli neașteptate pentru rezolvarea unor probleme legat de copii sau de persoana iubită.

Vineri, însă, planeta Mercur și Soarele vor acționa în tandem în zodia Fecioară și le vor ajuta pe Balanțe să rezolve eventuale restanțe sau să atenueze mai vechi tensiuni, inclusiv în familie.

Sâmbătă, 22 septembrie, planeta Mercur va intra în semnul Balanței, unde va rămâne până în ziua de 10 octombrie, timp în care va fi un aliat pentru nativi, atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. A doua zi, în zodia Balanță va intra și Soarele, care le va spori nativilor farmecul personal, dar și norocul.