Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie 2018, Berbec

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-BERBEC-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Berbec pune accent pe viața profesională a nativilor, favorizată de prezența Lunii în sectorul Carierei din astrogramă, până în noaptea de miercuri spre joi. Mai mult, Luna va fi în armonie cu planeta Uranus, aflată în sectorul Banilor din astrogramă și cu Marele Benefic Jupiter, aducându-le nativilor șanse în plan financiar și profesional.

Totuși, ziua de miercuri va fi dominată de un aspect tensionat, numit ”careu” sau ”cuadratură”, format de planetele Marte și Uranus, care va afecta ”casa Prietenilor” și ”casa Banilor” din astrograma Berbecilor.
Berbecii sunt sfătuiți să nu se certe cu prietenii din cauza banilor, să își facă planuri realiste legate de job și salariu, iar în relațiile cu ”cercul social” sau cu ”rețeaua profesională” să își susțină ideile și proiectele, fără să devină aroganți și impulsivi.
În relațiile personale, nativii care își doresc ”libertatea” trebuie să-și asume și riscul că, în final, aceasta poate să însemne, de fapt, și singurătate.

Și ziua de joi se va înscrie în aceiași ”parametri” pentru că, atunci, Luna se va afla în zodia Vărsător și va acționa în echipă cu planeta Marte (care îi patronează pe Berbeci!) și va forma un ”careu” cu planeta Uranus.

Vineri, Soarele și planeta Mercur vor acționa ”în tandem” în zodia Fecioară și vor îndrepta atenția nativilor Berbec spre locul de muncă, îi vor face mai punctuali, mai eficienți și mai atenți la detalii.

Sâmbătă, 22 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Balanță și, până în 10 octombrie, va acționa în sectorul Parteneriatelor din astrograma Berbecilor.
În zodia Balanță va ajunge, în ziua de duminică, 23 septembrie, și Soarele, eveniment care va marca Echinocțiul de toamnă.

Cu Soarele și planeta Mercur în sectorul Parteneriatelor, Berbecii vor fi mai diplomați, mai dispuși să asculte opiniile altora și să lucreze în echipă, iar în cuplu, vor fi mai deschiși, mai comunicativi și mai atenți la dorințele persoanei iubite.
Soarele și Mercur în casa Mariajului va aduce mai mult noroc și pentru nativii singuri.