Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie 2018, Capricorn

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-CAPRICORN-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor ca, în zilele de luni și marți, să se concentreze pe propriile dorințe, proiecte și interese, pentru că Luna se va afla în zodia lor și va fi în armonie cu Micul Benefic Jupiter, cu planeta Schimbării, Uranus, dar și cu planeta Responsabilității, Saturn.

Astrele vor fi, așadar, de partea Capricornior care vor să facă ”schimbări pozitive” în viața lor.

Miercuri, însă, planeta Marte va forma un aspect tensionat, denumit ”careu” sau ”cuadratură”, cu planeta Uranus. Acest ”careu” va afecta sectorul Banilor, dar și sectorul Iubirii din astrograma Capricornilor.
Mai mult, a doua zi, un alt ”careu” se va forma între Lună (aflată în ”casa Banilor) și Uranus, aflat în ”casa Iubirii”.

Mijlocul săptămânii a fi  provocator pentru Capricorni.  De exemplu, din dorința de a câștiga mai mulți bani, unii Capricorni își vor lua încă un job sau vor munci peste program, iar partenerul de viață nu va fi deloc mulțumit. Alți Capricorni vor obține o mărire de salariu, dar cheltuielile legate de copii și școală vor da peste cap toate calculele inițiale și le va consuma toate economiile. Pentru găsirea unor soluții, ar fi bine ca discuțiile să fie amânate câteva zile.

Vineri, însă, va fi o zi foarte frumoasă pentru ei: Soarele și planeta Mercur vor acționa ”în echipă” în zodia Fecioară și ”vor fi de partea” Capricornilor care doresc să plece într-o călătorie, de partea celor care vor să își exprime ideile și creativitatea, dar și de partea celor care vor să învețe sau să încerce lucruri noi.

Va fi, de asemenea, o zi bună pentru consolidarea relațiilor cu persoane din străinătate, pentru obținerea unui atestat pentru rezolvarea unei probleme juridice.

Sâmbătă, planeta Mercur va intra în zodia Balanță, unde va rămâne până în 10 octombrie.
A doua zi, duminică, 23 septembrie, Soarele va intra, de asemenea, în zodia Balanță, iar acest eveniment va marca Echinocțiul de Toamnă. Pentru Capricorni, intrarea Soarelui în Balanță va însemna începutul unei perioade excelente în plan profesional.