Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie 2018, Fecioară

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-FECIOARA-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor să profite de conjunctura astrală favorabilă și, în alegeri și decizii, să nu se mai gândească în primul rând la alții. Până în weekend, Soarele și planeta Mercur se vor mai afla în zodia lor, le vor aduce noroc și le vor încuraja să facă schimbările dorite.

Sâmbătă, planeta Mercur (care le patronează) va intra în zodia Balanță și, până în ziua de 10 octombrie, le va aduce noroc în plan financiar.
În semnul Balanței va intra și Soarele, în ziua de duminică, 23 septembrie, eveniment care va marca Echinocțiul de toamnă și, pentru Fecioare, începutul unei perioade în care succesul profesional se va împleti cu oportunitățile financiare, dacă acestea vor ști să se promoveze eficient și să își vor calcula, corect, fiecare pas și decizie.

În prima parte a săptămânii, atenția Fecioarelor se va îndrepta spre persoana iubită și spre copii, iar nativii singuri ar putea să se îndrăgostească.
Șansa va fi de partea lor în special în ziua de marți, când Luna (aflată în casa Iubirii) va fi în armonie cu Neptun (aflat în sectorul Mariajului) și cu planeta Iubirii (aflată în sectorul Comunicării), dar, pentru a nu o rata, nativii ar trebui să onoreze invitațiile primite sau să ”nu se închidă în casă”…

Miercuri, însă, planeta Marte va forma un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură” cu planeta Uranus. Acest aspect se va reflecta și asupra relațiilor de muncă,  motiv pentru care Fecioarele ar trebui să evite certurile și să nu vorbească despre salariu sau program de lucru cu șefii sau colegii.
Nativii care susțin examene sau interviuri de angajare, trebuie să fie foarte atenți pentru că atitudinea nepotrivită îi poate costa mai mult decât s-ar aștepta.

Vineri, Soarele va străluci din nou ”pe strada”  Fecioarelor și nu singur, ci în tandem cu planeta Mercur! Asta este o veste bună pentru că înseamnă noroc și succes.

Săptămâna se va încheia cu intrarea planetei Mercur și a Soarelui în zodia Balanță, ceea ce, pentru Fecioare, va aduce mai multe șanse în plan financiar.