Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie 2018, Gemeni

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-GEMENI-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Gemeni este dominat de intrarea planetei Mercur în semnul Balanței și în ”casa Iubirii” din astrogramă. Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni și, cât timp va rămâne în Balanță, îi va ”încuraja” să își exprime sentimentele, iar în plan profesional, îi va ajuta să comunice excelent cu cei din jur și să fie foarte convingători atunci când își vor prezenta punctul de vedere sau vor dori să obțină ceva de la șefi sau colegi.

În ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor va ajunge, duminică, 23 septembrie, și Soarele. Timp de o lună de zile, Soarele și Mercur le vor aduce Gemenilor noroc în dragoste, le vor spori creativitatea și vor armoniza relațiile acestora cu copiii.

Dar, în prima parte a săptămânii, Luna aflată în zodia Capricorn va îndrepta atenția Gemenilor spre bani, mai precis spre ”bugetul familiei” și îi va ajuta să fie mai chibzuiți, chiar dacă nu vor lipsi nici tentațiile, nici urgențele.

Ziua de miercuri, 19 septembrie, va fi dominată de un aspect tensionat,  numit ”careu” sau ”cuadratură”, format de planetele Marte și Uranus.
În cazul Gemenilor, aspectul amintit va accentua nemulțumirea legată de partenerul de viață sau de colaboratorii apropiați, mulți nativi având convingerea că fac prea multe eforturi pentru menținerea relației sau, după caz, pentru succesul unei afaceri în care nu ei sunt principalii câștigători sau avantajați.

Vineri, însă, planeta Mercur și Soarele vor acționa ”în tandem” în zodia Fecioară și vor îndrepta atenția Gemenilor spre casă și familie. Tensiunile vor fi mai ușor depășite, comunicarea va fi mai armonioasă, iar prioritățile, mau ușor de stabilit. Ziua de vineri le va aduce vești bune Gemenilor și care vor să își schimbe locuința, dar și celor care lucrează pe cont propriu.

În weekend, în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma Gemenilor vor ajunge planeta Mercur (sâmbătă) și Soarele (duminică dimineața), iar atenția nativilor se va îndrepta spre persoana iubită, spre copii sau, după caz, spre proiectele personale.
Intrarea Soarelui în zodia Balanță în ziua de 23 septembrie va marca Echinocțiul de toamnă, dar și începutul unei perioade mai norocoase, în plan sentimental, pentru Gemenii singuri.