Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie 2018, Rac

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-RAC-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Rac este dominat de planeta Mercur și de Soare, care se vor afla în zodia Fecioară până în weekend. În acest timp, agenda nativilor va fi la fel de încărcată ca în săptămâna anterioară, dar prezența Lunii în zodia Capricorn le va cere mai multă prudență în afaceri sau în relațiile cu șefii.

Luna se va afla în sectorul Parteneriatelor din astrograma Racilor (pe care îi patronează, de altfel) și mulți nativi vor fi mai sensibili, mai ușor de impresionat. Și, în jurul nativilor, se vor afla destui ”prieteni” care vor încerca să profite de generozitatea acestora..

Miercuri, însă, Racii vor face ordine în cercul de prieteni sau vor renunța la o colaborare sau la un proiect în care au investit, dacă vor avea senzația că nu sunt tratați corect sau că există persoane care vor să ”îi tragă pe sfoară”.
Atitudinea lor se va schimba și datorită aspectului de ”cuadratură” sau ”careu”, pe care îl vor forma planetele Marte și Uranus. Reacția Racilor va fi o surpriză pentru cei din jur dar va lămuri lucrurile și, pe termen lung, va ”lucra” în favoarea nativilor.

Ziua de miercuri va fi complicată și pentru cuplurile în care există tensiuni, Racii fiind dispuși să renunțe la tot dacă nu obțin schimbările dorite. Tensiuni pot să apară și între partenerul de viață și un prieten, dacă acesta din urmă are, asupra nativilor Rac, o influență prea mare sau dacă exagerează cu cererile de ajutor.
Complicată va fi și ziua de joi, când Uranus, aflat în sectorul Prietenilor, va forma un aspect tensionat cu Luna, aflată în Vărsător, alături de planeta Marte.

Vineri, Soarele și planeta Mercur vor acționa, ”în echipă”, în zodia Fecioară și le va aduce, Racilor, invitații pentru weekend sau călătorii și, la serviciu, o mulțime de sarcini în plus și o mulțime de telefoane de dat sau de documente de completat ori de  transmis.

Sâmbătă, planeta Mercur va intra în zodia Balanță și va fi urmată, a doua zi, de Soare. Intrarea Soarelui în Balanță va marca Echinocțiul de toamnă, dar și începutul unei perioade cu schimbări pozitive în relația Racilor cu rudele sau în afacerile de familie ale nativilor.