Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie 2018, Săgetător

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-SAGETATOR-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță noroc în plan financiar, în zilele de luni și marți, când nativii pot primi o mărire de salariu, pot găsi noi surse de venit sau pot primi un ajutor consistent de la cineva din familie. La început de săptămână, Luna se va afla în ”casa Banilor” din astrograma lor, alături de planetele Saturn și Pluton.

Miercuri, însă, planeta Marte va forma un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură” cu planeta Uranus, iar nativilor li se recomandă prudență, calm și tact în relațiile de muncă, în special în cele cu persoanele care au putere de decizie.

Ziua de miercuri nu este potrivită nici pentru negocieri sau pentru interviuri de angajare pentru că Marte (planeta Războiului) va acționa în ”casa Comunicării” din astrograma Săgetătorilor și îi va face intoleranți, irascibili, impulsivi, dominanți.

Ziua de joi va fi, de asemenea, o zi provocatoare pentru Săgetători, pentru că atunci Luna aflată în sectorul Comunicării va forma un ”careu” cu Uranus, aflat în sectorul Profesiei din astrogramă.

Dacă în cursul zilelor de miercuri sau joi Săgetătorii vor primi vești nu tocmai plăcute despre schimbări legate de locul de muncă sau dacă vor avea impresia că nu se numără printre ”favoriții” șefilor, ar fi bine să nu provoace o discuție lămuritoare! N-ar face decât să tensioneze, și mai mult, situația! Săptămâna viitoare vor avea mai mult succes.

Dar și vineri astrele vor fi de partea lor: Soarele și planeta Mercur vor acționa în tandem în ”casa Carierei” din astrograma lor, așa că Săgetătorii pot face schimbările dorite, demersurile necesare sau schimbările planificate, în plan profesional.

A doua zi, planeta Mercur va intra în zodia Balanță, unde va rămâne până în ziua de 10 octombrie.
Iar duminică, 23 septembrie, și Soarele va intra în Balanță, eveniment care va marca Echinocțiul de toamnă și, pentru Săgetători, începutul unei perioade în care socializarea, cercul de prieteni și rețeaua profesională le vor aduce succes, noroc și chiar șanse de schimbare în viața personală.