Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie 2018, Scorpion

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-SCORPION-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe relația nativilor cu prietenii pentru că, până în weekend, Soarele și planeta Comunicării, Mercur, se vor afla, încă, în zodia Fecioară și în sectorul Prietenilor din astrograma Scorpionilor.

Aceștia ar trebui să onoreze invitațiile primite, mai ales dacă își caută ”sufletul pereche”. Venus, planeta Iubirii, se află în zodia lor și le aduce noroc, iar Soarele în Fecioară le poate aduce oportunități prin intermediul prietenilor.

Mai mult, în primele zile din săptămână, Luna se va afla în sectorul Comunicării și va fi în armonie cu planeta Iubirii aflată în zodia lor, dar și cu planeta Neptun, aflată în sectorul Iubirii din astrogramă. Pentru Scorpionii care au o relație, prima parte a săptămânii aduce mai multă afecțiune, mai mult romantism. Ceor care își doresc să devină părinți, le poate aduce vești bune.

Miercuri, însă, conjunctura astrală nu va mai fi la fel de favorabilă. Planetele Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură”, care va afecta sectorul Familiei și sectorul Mariajului din astrogramă și va aduce risc de ceartă.
Și ziua de joi va fi provocatoare pentru că atunci Luna -aflată în sectorul Familiei- va forma un ”careu” cu planeta Uranus.
Nativilor li se recomandă calm și răbdare, dar și evitarea discuțiilor pe teme sensibile. Gelozia poate fi, de asemenea, motiv de ceartă.

Vineri, însă, planeta Mercur și Soarele vor acționa ”în echipă” în ”casa Prietenilor” din astrograma Scorpionilor, iar acest aspect îi va ajuta pe nativi și în plan personal, și în profesie.

Sâmbătă, 22 septembrie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în zodia Balanță, unde va rămâne până în octombrie.
În Balanță va intra și Soarele în dimineața zilei de 23 septembrie, eveniment care va marca Echinocțiul de toamnă.

Pentru Scorpioni, prezența Soarelui și a planetei Mercur în semnul Balanței va însemna ”activarea” sectorului Secretelor și al trecutului din astrogramă.
Scorpionii vor fi mai nostalgici, își vor aminti de vremurile bune de altădată, dar vor reuși, în același timp, să scape de restanțe financiare (ajutați și de Marele Benefic Jupiter aflat în zodia lor) sau să pregătească marile schimbări pe care le vor putea face după ce Soarele va intra în zodia lor (22 octombrie).