Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie 2018, Vărsător

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-VARSATOR-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Vărsător anunță o perioadă importantă în plan financiar pentru nativi. Iar asta, pentru că, până în weekend, Soarele și planeta Mercur se vor mai afla în zodia Fecioară și vor acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Vărsătorilor.

Mai mult, în zilele de luni și marți, Luna -aflată în sectorul Trecutului și secretelor- va fi în armonie cu Neptun, aflat în ”casa Banilor”.

Astfel, prima parte a săptămânii le aduce Vărsătorilor șansa de a-și achita o datorie sau, după caz, de a primi o finanțare. În același timp, aceasta este o perioadă foarte bună pentru obținerea unor informații confidențiale privind un job mai bine plătit sau pentru discuții privind  o promovare la actualul loc de muncă.

Miercuri, însă, planeta Marte, aflată în zodia Vărsător, va forma un aspect tensionat, numit ”careu” sau ”cuadratură”, cu planeta Uranus (care îi patronează pe Vărsători). Aspectul amintit poate afecta în special relațiile de familie, pentru că Marte îi va face pe nativi mai intoleranți și mai irascibili.

Tensiunile pot să apară și din cauză că anumite schimbări pe care nativii le fac în viața personală nu vor fi pe placul familiei. Sau vor apărea discuții între Vărsători și rudele apropiate din cauza unui teren, a unei case ori a unei moșteniri.

Pentru detensionarea situației, discuțiile ar trebui reluate în cursul zilei de vineri, când Soarele și Luna vor acționa în echipă în zodia Fecioară și vor favoriza comunicarea și găsirea unor soluții.
Ziua de vineri este foarte potrivită și pentru depunerea unei cereri de credit sau pentru discuții cu partenerul privind bugetul casei ori o afacere de familie.

Sâmbătă, planeta Mercur va intra în zodia Balanță și va fi urmat, în dimineața zilei de duminică, de Soare.
Intrarea Soarelui în semnul Balanței în ziua de 23 septembrie va marca Echinocțiul de Toamnă, iar, pentru Vărsători, va anunța o perioadă excelentă pentru călătorii, studii, aventuri și noi experiențe, dar și pentru relații și afaceri cu persoane din străinătate.