Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie, Leu

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-LEU-2018Horoscopul săptămânii  17-23 septembrie 2018 pentru zodia Leu este dominat de planeta Mercur și de Soare,  care se află, încă, în ”casa Banilor” din astrogramă. Iar asta înseamnă încă o săptămână cu noroc de bani sau, mai exact, șanse în plan financiar atrase de nativi prin munca proprie.
Duminică dimineață, Soarele va intra în zodia Balanță și va părăsi ”casa Banilor” pentru a acționa, timp de o lună de zile, în ”casa Comunicării, călătoriilor și afacerilor” din astrogama Leilor. Aici se va afla, deja, de sâmbătă, planeta Afacerilor și Comunicării, Mercur.
Pentru Lei, prezența Soarelui și a planetei Mercur în ”casa Comunicării”  va aduce mai multe invitații, mai multe călătorii, mai multe șanse, mai multe oferte sau mai multe ocazii de a ”socializa”.

Dar, până duminică, importantă va fi și prezența Lunii în zodia Capricorn, alături de Saturn (planeta Responsabilități) și Pluton (planeta Transformării), prezență care va pune accent pe profesie, sănătate, dietă sau pe schimbările necesare în rutina zilnică.
Marți, Luna va fi în armonie cu planeta Venus, aflată în sectorul Familiei, așa că ziua va fi foarte bună pentru un eveniment de familie sau pentru noi reguli privind programul zilnic, care vor mulțumi pe toată lumea, inclusiv pe copii.

Miercuri, însă, planetele Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură”, iar acesta va afecta relația de cuplu sau relațiile de muncă și, în unele cazuri, chiar șansele nativilor în carieră.
Unii Lei se vor certa cu partenerul din cauza unor alegeri privind cariera, alții vor fi nemulțumiți că succesul înseamnă și prea puțin timp petrecut cu copiii.
La serviciu, eventualele certuri cu șefii pot duce la ratarea unei promovări.

Vineri, 21 septembrie, Soarele și planeta Mercur (acum, în Fecioară) vor acționa, în eehipă, în ”casa Banilor” și le vor aduce Leilor noroc, iar sâmbătă, planeta Mercur va intra în zodia Balanță și îi va ajuta pe Leii care au trecute în agendă negocieri, interviuri, evenimente sau scurte călătorii.

Săptămâna se va încheia cu intrarea Soarelui în zodia Balanță, eveniment ce va marca Echinocțiul de toamnă și începutul unei perioade cu noi oportunități pentru Lei.