Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 17-23 septembrie, Pești

oana-hanganu-horoscop-17-23-09-PESTI-2018Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Pești pune accent pe relațiile nativilor, pentru că, până în weekend, Soarele și planeta Mercur se vor mai afla în zodia Fecioarei și în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.

Astfel, Peștii singuri ar fi bine să ”socializeze” mai mult, iar cei care au o relație, vor petrece clipe frumoase alături de partener. Perioada va fi benefică și pentru relațiile de afaceri și cele de muncă.

În plan relațional, cea mai importantă zi va fi cea de vineri, când Soarele și planeta Mercur vor acționa ”în echipă” în zodia Fecioară și, în cazul Peștilor, vor favoriza comunicarea și vor aduce armonie.

Socializarea va fi, însă ”cheia succesului” în plan relațional încă din prima parte a săptămânii, când Luna se va afla în zodia Capricorn și va acționa în sectorul Prietenilor din astrogramă. Acest sector se referă și la rețelele de socializare și la ”prietenii de pe internet”, deci mulți nativi Pești ar putea să își cunoască, în acest fel, viitorul partener de viață.

Mijlocul săptămânii va fi, însă, marcat de aspectul tensionat, numit ”careu” sau ”cuadratură”, pe care îl vor forma planetele Marte și Uranus.
Pentru unii Pești, acest aspect va însemna aflarea unor lucruri neașteptate despre partenerul de viață sau despre un colaborator apropiat.
Dar chiar dacă veștile primite nu le vor fi pe plac, ar fi bine ca nativii ”să nu toarne gaz pe foc”.  O zi potrivită pentru lămuriri, negocieri și, eventual, împăcări, va fi cea de vineri.

Weekend-ul le va aduce Peștilor schimbări pozitive în plan financiar , dar și mai multă pasiune în viața sentimentală.
Sâmbătă, 22 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Balanță și va fi urmată de Soare, a doua zi.

Intrarea Soarelui în semnul Balanței în ziua de 23 septembrie va marca Echinocțiul de toamnă și, pentru Pești, începutul unei perioade cu noroc.
Peștii vor avea de-a face cu oameni generoși, vor primi cadouri, iar dacă își caută un job, acesta le va oferi și alte avantaje materiale pe lângă salariu (de exemplu, comisioane). Perioada va fi norocoasă și pentru nativii care vor încerca să obțină o mărire de salariu sau alte avantaje la actualul loc de muncă.