Horoscop zilnic, 17 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-17-septembrieHoroscop zilnic 17 septembrie 2018 Oana Hanganu.
În prima parte a zilei, Luna aflată în semnul Săgetătorului aduce optimism dar și tendința de a exagera importanța unor lucruri. După amiază, Luna va intra în zodia Capricorn și, până joi, va acționa împreună cu planeta Responsabilității (Saturn) și cu planeta Transformării (Pluton). Iar asta ne va ajuta să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important și să ne punem în aplicare planurile și ideile. În plus, armonia dintre Lună și Uranus ne va ajuta să găsim soluții ingenioase la diferite probleme și ne va încuraja să fim originali și creativi.

Ce anunță horoscopul zilei de 17 septembrie 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
În plan profesional, Berbecii au parte de o zi excelentă pentru că vor ave ocazia să-și demonstreze și experiența, și pregătirea, și inventivitatea. Ziua este bună și pentru cei care pleacă în călătorie.
TAUR
Taurii promovează un examen sau își conving șefii să le pună n aplicare ideile și sfaturile. În plan sentimental, ziua este potrivită pentru încă un pas într-o ”relație la distanță” sau pentru planuri de viitor în cuplu.

GEMENI
Astrele au pregătit o seară ”dinamică” și ”ofertantă” pentru nativii singuri. Dinamică se anunță seara și pentru cei care au o relație dar, pentru ca tensiunile să fie evitate, e bine să nu se vorbească despre trecut și despre bani.

RAC
În prima parte a zilei, atenția nativilor se îndreaptă spre carieră și spre sănătate, iar diseară, aceștia pot discuta cu un prieten despre o afacere comună. În cuplu, Racii au senzația că ”duc tot greul” și vor să discute cu partenerul despre asta.

LEU
Chiar dacă nu este cea mai fericită soluție pentru ei, astăzi Leii ar trebui să facă un pas înapoi și să își asume un rol secundar în echipă sau, în familie, să nu mai încerce să fie în centrul atenției, cu orice preț. În plus, ar trebui să se mai și odihnească.

FECIOARĂ
Copiii sau partenerul acaparează, astăzi, timpul și atenția Fecioarelor.  N-ar fi rău, totuși, să se gândească și la propriile dorințe și să-și ofere mai mult ”răsfăț”: un film bun, o carte, o plimbare, un parfum, o ieșire în oraș cu prietenii…

BALANȚĂ
Ziua le aduce Balanțelor surprize plăcute în plan financiar, dar și mai multe responsabilități în familie sau cheltuieli legate de casă. Sau partenerul de viață obține un job mai bine plătit și în cuplu se ia în calcul mutarea într-o casă mai mare.

SCORPION
În cazul nativilor Scorpion, azi este o zi foarte bună pentru scurte călătorii în interes profesional, dar și pentru renegocierea unui contract sau pentru stabilirea unor noi limite sau reguli în relația de cuplu sau într-o afacere.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii trebuie să își facă foarte bine calculele! Au sau primesc bani, dar au de achitat niște datorii,  trebuie să își ajute copiii sau trebuie să investească, împreună cu partenerul de viață, într-o casă ori într-o afacere de familie.

CAPRICORN
Capricornii au parte de o zi foarte bună în plan personal: cei singuri s îndrăgostesc sau măcar întâlnesc pe cineva care le atrage atenția. În cuplu, ”e pace”, iar în familiile în care există tensiuni mai vechi, nativii pun preț pe interesul copiilor.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au multe întâlniri sau multe mesaje de trimis în prima parte a zilei. Diseară, oboseala acumulată își spune cuvântul și nici măcar prietenii cei mai buni nu reușesc să îi convingă să ”iasă din casă” și să renunțe la somn.

PEȘTI
Pentru Peștii singuri, o simplă discuție cu o persoană cunoscută de curând poate aduce mari schimbări. Fie sunt cuceriți de respectiva persoană, fie, prin intermediul acesteia, își întâlnesc iubirea. În cuplu, comunicarea poate oferi noi soluții la probleme mai vechi.