Horoscop zilnic, 18 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-hanganu-horoscop-18-09-2018Horoscop zilnic, 18 septembrie 2018, Oana Hanganu. Astăzi, armonia dintre Lună și planeta Iubirii aduce armonie și în relații, iar pentru cei singuri, aduce noroc în dragoste.
Tot astăzi, armonia dintre Lună și Neptun ne îndeamnă să ținem cont de intuiție și ne ajută să găsim soluții practice pentru a ne transforma visele și dorințele în realitate.
Află cum va fi ziua pentru zodia ta!

Ce anunță horoscopul zilei de 18 septembrie 2018 pentru zodii:

BERBEC
Berbecii reușesc astăzi să păstreze echilibrul între carieră și viața personală. Cei singuri pot fi atrași în mod special de un coleg sau chiar de un șef. E bine să nu grăbească lucrurile și să țină cont de intuiție dacă vor să își exprime sentimentele. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

TAUR
Taurii pot face cunoștință cu o persoană foarte interesantă, care va juca un rol decisiv în viața lor profesională sau pot relua legătura cu un fost mentor, profesor sau cu un prieten care i-a încurajat, în trecut, să se orienteze spre un anumit domeniu de activitate.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

GEMENI
Gemenii ”își pun la bătaie” economiile sau trebuie să lucreze peste program pentru a achita o datorie sau pentru a ajuta o rudă care are o problemă personală urgentă. Sau trebuie să facă niște cheltuieli pentru a onora invitația la un eveniment important.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

RAC
Racii trebuie să fie mai selectivi astăzi pentru că multă lume le va cere ajutorul (mai ales ajutorulul financiar!) și nu puțini vor fi cei care vor încerca să profite de sensibilitatea lor. În cuplu, ziua este armonioasă, iar seara vine cu declarații și/sau cadouri.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

LEU
Leii își mobilizează partenerul și copiii pentru un ”proiect de familie”: gătesc împreună, fac curat în casă, merg la cumpărături. Distracția și joaca sunt, totuși, cele mai importante și nativii le oferă celor mici o zi de neuitat. La serviciu, creativitatea le aduce succesul meritat.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

FECIOARĂ
Ziua de astăzi este o zi foarte bună pentru Fecioarele care vor să ”șteargă cu buretele” vechi tensiuni din cuplu, pentru cele care își doresc un copil și pentru cele care vor să facă un prim pas în relația cu cineva întâlnit de curând. Șansa le surâde și nativilor singuri.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

BALANȚĂ
Balanțele își petrec mai mult timp cu familia sau rezolvă chestiuni administrative, gospodărești. Ziua este foarte bună și pentru nativii care lucrează pe cont propriu, pentru cei care vor să își redecoreze și amenajeze locuința, dar și pentru cei care vor să se mute în casă nouă.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

SCORPION
Scorpionii atrag iubirea în viața lor sau, la locul de muncă, sunt foarte apreciați și admirați. Pentru nativii singuri, norocul în iubire poate fi  mai aproape decât ar putea crede: un coleg le face declarații sau le face cunoștință cu cineva de care se vor îndrăgosti la prima vedere.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

SĂGETĂTOR
În plan sentimental, ziua le aduce Săgetătorilor vești de la un fost partener sau, în cuplu, se retrăiesc amintiri și se fac, din nou, declarați și promisiuni. În plan financiar, șansa le surâde nativilor care pun interesele familiei pe primul plan și muncesc mai mult, renunțând la distracții.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

CAPRICORN
Capricornii se pot convinge astăzi că au și prieteni adevărați, dispuși să își dea peste cap programul doar pentru a-i ajuta să rezolve o problemă sau pentru a-i asculta și a le reda optimismul. În cuplu, nativii pun preț pe sinceritate și orice motiv de suspiciune distruge armonia.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

VĂRSĂTOR
Chiar dacă nu sunt într-o formă excelentă pentru că oboseala acumulată în ultimul timp își spune cuvântul, Vărsătorii își îndeplinesc sarcinile de serviciu sau rezolvă probleme urgente legate de acte și bani. Acasă, nu vor decât să fie lăsați în pace și să se odihnească. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

PEȘTI
Pentru Peștii singuri, șansa în iubire poate veni pe neașteptate, printr-un prieten sau cu ocazia unui eveniment profesional la care iau parte, deși ar fi preferat să facă altceva. În cazul nativilor care au o relație, ziua de astăzi e foarte bună pentru călătorii sau pentru planificarea unei vacanțe.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!