Horoscop zilnic, 19 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-19-septembrieHoroscop zilnic, 19 septembrie 2018, Oana Hanganu. Astăzi, planetele Marte și Uranus formează un aspect tensionat, numit ”careu” sau ”cuadratură”, aspect care cere calm și diplomație.


Careul Marte-Uranus poate înseamnă, pentru unii, dorința de a fi original cu orice preț sau de a sfida reguli, autorități sau tradiții, iar pentru alții, poate însemna dorința de schimbare și acțiune fără a lua în calcul efectele pe termen lung.

Ce anunță horoscopul zilei de 19 septembrie 2018 pentru zodii:

BERBEC
Berbecii sunt sfătuiți să nu se certe cu prietenii din cauza banilor, să își facă planuri realiste legate de job și salariu, iar în relațiile cu ”cercul social” sau cu ”rețeaua profesională” să își susțină ideile și proiectele, fără să devină aroganți și impulsivi. Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

TAUR
”Careul” format de planetele Marte și Uranus poate aduce schimbări în plan profesional pentru Tauri. Dar pentru ca aceste schimbări să fie dintre cele dorite, ar fi bine ca nativii să respecte regulile și ierarhia și să nu-și contrazică șefii de față cu alți colegi. Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

GEMENI
”Cuadratura” dintre Marte și Uranus va accentua nemulțumirea legată de partenerul de viață sau de colaboratorii apropiați, mulți nativi având convingerea că fac prea multe eforturi pentru menținerea relației de cuplu sau, după caz, pentru succesul unei afaceri. Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

RAC
Racii vor face ordine în cercul de prieteni sau vor renunța la o colaborarE, dacă vor avea senzația că nu sunt tratați corect sau că există persoane care vor să ”îi tragă pe sfoară”. Tensiuni pot să apară și între partenerul de viață și un prieten. Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

LEU
Unii Lei se vor certa cu partenerul, alții vor fi nemulțumiți că succesul înseamnă și prea puțin timp petrecut cu copiii. La serviciu, eventualele certuri cu șefii pot duce la ratarea unei promovări sau la înlocuirea lor dintr-un proiect la care au lucrat cu drag până acum. Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

FECIOARĂ
Astăzi, Fecioarele ar trebui să evite certurile și să nu vorbească despre salariu sau program de lucru cu șefii sau colegii. Nativii care susțin un examen, trebuie să fie foarte atenți pentru că atitudinea nepotrivită îi poate costa mai mult decât s-ar aștepta. . Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

BALANȚĂ
”Careul” Marte-Uranus le afectează și pe Balanțe. Mai exact, tendința Balanțelor de a cheltui prea mult poate provoca probleme în cuplu. Aspectul amintit poate însemna și cheltuieli neașteptate pentru rezolvarea unor probleme legat de copii .Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

SCORPION
Astăzi, planetele Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură”, care va afecta sectorul Familiei și sectorul Mariajului din astrograma. S-ar putea ca Scorpionii să se certe cu partenerul din cauza unei rude. Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

SĂGETĂTORI
Planeta Războiului) va acționa în ”casa Comunicării” din astrograma Săgetătorilor și îi va face intoleranți, irascibili, impulsivi. În plus, va forma un ”careu” cu Uranus, aflat în ”casa Profesiei”. Iar asta anunță risc de ceartă cu colegii sau greșeli din cauza grabei. Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

CAPRICORN
Capricornii vor mai mulți bani dar s-ar putea ca tocmai de la asta să înceapă certurile cu partenerul sau să apară tensiuni în relația cu copiii. Ar fi bine ca nativii să își administreze timpul mai atent, pentru a nu le da celor dragi motive de nemulțumire. Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii ar trebui să evite discuțiile legate de o moștenire, de o casă ori de responsabilitățile față de o rudă. Marte este în zodia lor, iar careul format cu Uranus poate provoca ”surprize” și schimbări neplăcute în relația cu familia. Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!

PEȘTI
Cu Marte acționând în casa Surprizelor din astrogramă, Peștii vor fi mai interesați decât oricând de secretele și trecutul partenerului de viață sau vor fi mai suspicioși în relația cu un colaborator foarte apropiat. De aici, risc de ceartă… Află mai multe în horoscopul săptămânii! Click aici!