Horoscop zilnic, 20 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-20-septembrieHoroscop zilnic, 20 septembrie 2018, Oana Hanganu. Ziua de astăzi nu este potrivită pentru decizii majore, pentru negocieri, interviuri sau ”discuții lămuritoare” și planuri pe termen lung.  Luna se află în Vărsător, alături de planeta Marte și formează un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură” cu planeta Schimbării, Uranus.

Contextul astrologic aduce schimbări neașteptate de opinii și de atitudine, risc de ceartă în cuplu din cauza dorinței de ”spațiu” și ”libertate” sau neînțelegeri la locul de muncă pentru că fiecare va fi convins că ideile lui sunt cele mai bune.

Mâine, însă, va fi o zi excelentă pentru zodii, pentru că Soarele și planeta Comunicării, Afacerilor și Călătoriilor, Mercur, vor acționa ”în echipă” în semnul Fecioarei. Va fi, de altfel, ultima zi din acest an în care Mercur se va afla în zodia Fecioară.

Sâmbătă, Mercur va intra în Balanță și va fi urmat, a doua zi de Soare, iar relațiile vor fi favorizate de astre.

Dar, până atunci, iată ce anunță horoscopul zilei de 20 septembrie pentru fiecare zodie:

BERBEC
”Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg!” Planurile nativilor Berbec pot fi date peste cap de decizia șefilor de a renunța la un proiect sau din cauză că, pentru rezolvarea unor probleme personale, vor avea nevoie de mai mulți bani decât se așteptau. În cuplu, gelozia aduce doar tensiuni.


TAUR

La serviciu, Taurii se vor simți copleșiți de probleme sau responsabilități. Mai mult, cineva din echipă va încerca ”să scoată castanele din foc” cu mâna lor. Iar tensiunile de la serviciu vor afecta și atmosfera din familie, dacă nativii nu reușesc să se detașeze de ele. Dar mâine va fi o zi excelentă în plan sentimental!


GEMENI

Gemenii care pleacă într-o călătorie sau merg la un examen ori interviu trebuie să își administreze foarte bine timpul, să nu întârzie și să nu-și uite acasă actele importante.
În plan profesional, ziua nu este potrivită pentru luarea unor decizii pe termen lung. Ce se hotărăște azi se va schimba peste puțin timp.


RAC

Astrele au pregătit încă o zi în care Racii pot învăța din propriile greșeli sau slăbiciuni: mulți dintre nativii care au ajutat, de curând, un prieten și se așteaptă să primească un simplu ”Mulțumesc” vor fi dezamăgiți. Mai mult, s-ar putea să afle că prietenul respectiv nu are cuvinte prea frumoase de spus la adresa lor.


LEU

Leii pot provoca o adevărată furtună la serviciu dacă sunt prea convinși că sunt de neînlocuit sau încalcă, într-un fel sau altul, autoritatea șefilor. Acasă, partenerul și copiii sunt nemulțumiți că nativii n-au prea mult timp liber. În relațiile aflate la început, Leii sunt sau par prea grăbiți și prea detașați și independenți.

FECIOARĂ
De la o simplă discuție cu un coleg, se poate ajunge la o ceartă cu șefii! Astăzi, Fecioarele au mai mult de câștigat dacă ”stau în banca lor! Și se ocupă strict de sarcinile primite!  Altfel, până și tendința lor de a ajuta pe toată lumea și de a verifica detaliile pentru ca totul să fie perfect ar putea fi greșit interpretate.


BALANȚĂ

Balanțele, atât de diplomate de obicei, renunță azi  la ”tonul suav și împăciuitor” și spun exact ce gândesc, deși asta poate provoca tensiuni atât la serviciu, cât și în cuplu. Iar discuțiile încep de la bani. Bani pe care nativii îi merită dar nu-i primesc sau pe care îi au, dar trebuie să îi folosească pentru problemele altora!


SCORPION

Scorpionii au parte de o zi complicată în plan personal: unii nativi trebuie să aleagă între un eveniment de familie și o seară romantică, alții sunt nemulțumiți de atitudinea partenerului față de părinții lor.  Ziua nu este potrivită nici pentru mutarea într-o casă nouă sau pentru cumpărături importante.


SĂGETĂTOR

La serviciu, Săgetătorii trebuie să găsească soluții la problemele provocate de alții sau află că trebuie să renegocieze termenii unui contract, dar ziua nu-i potrivită nici pentru negocieri, nici pentru decizii, nici pentru discuții… Mai ales că planeta Războiului se află chiar în ”casa Comunicării” din astrograma lor!


CAPRICORN

Capricornilor le place să muncească dar vor să fie tratați corect și să li se recunoască meritele. Astăzi, însă, unii colegi vor încerca să își asume meritele Capricornilor și, culmea, vor avea succes. Dar dacă toate astea afectează și ”bugetul” nativilor, răspunsul lor nu se va lăsa așteptat. Totuși, mâine va fi o zi mai bună pentru o discuție cu șefii.


VĂRSĂTOR

La serviciu, Vărsătorii trebuie să îmbine astăzi ambiția cu diplomația și să-și ”ajusteze” originalitatea la pretențiile șefilor. În familie, nativii trebuie să fie mai ”prezenți” și să nu lase doar pe umerii partenerului toate treburile casei. Diseară, vizita unei rude va însemna schimbarea programului și asta n-o să le prea placă.

PEȘTI

Trecutul altora pare să fie un subiect foarte interesant pentru unii nativi, dar în relațiile aflate la început, asta poate să aducă suspiciuni și certuri. Tensiuni pot să apară și la locul de muncă dacă Peștii trebuie să refacă un document sau trebuie să ia parte la un eveniment, în locul unui coleg desemnat inițial.