Horoscop Oana Hanganu: Neptun, retrograd încă două luni! Află cum te influențează!

oana-horoscop-neptun-retrograd-2018Horoscop Oana Hanganu: Neptun retrograd, încă două luni!
Află cum te influențează!Până în 24 noiembrie 2018, Neptun este retrograd în zodia Pești, pe care o patronează. Asta înseamnă că efectul tranzitului retrograd amintit este deosebit de puternic și poate aduce schimbări, provocări dar și oportunități pentru fiecare semn zodiacal.
Tranzitul retrograd al lui Neptun a început în 18 iunie și a contribuit din plin la ”scenariul” astral al verii lui 2018, caracterizat prin ”avalanșa” de eclipse și planete în mers retrograd, care au dat peste cap viețile multora și au provocat întârzieri, complicații, decepții, renunțări, despărțiri etc.

Neptun retrograd ”e responsabil” de iluziile și deziluziile noastre, iar  până în 24 noiembrie, ne va încuraja să ”revenim” la visuri sau idealuri abandonate sau uitate și să le transformăm în realitate.

În același timp, Neptun retrograd în zodia Pești va aduce mesaje importante din astral prin intermediul viselor și ne va amplifica imaginația, intuiția, empatia și compasiunea

Dar Neptun este nu doar planeta Iluziilor și a Visării, ci și planeta Iubirii Divine, a spiritualității și generozități. Este planeta secretelor și a vizionarilor, a oamenilor care se deosebesc prin creativitate, dar și a celor care acționează spre binele altora.


Află ce aduce Neptun retrograd pentru fiecare zodie:


BERBEC
Dacă ții cont de intuiție, vei găsi mai ușor soluții și răspunsuri și îi vei ”citi” mai corect și mai rapid pe cei din jur. Neptun retrograd te face și mai sensibil la suferința altora dar există riscul ca, din dorința de a-i ajuta pe alții, să-ți epuizezi resursele personale (energie, timp, chiar și bani etc).


TAUR
Vei afla detalii interesante despre prieteni pe care îi credeai fără secrete și asta îți va schimba mult relația cu ei. S-ar putea chiar să renunți la oameni pe care îi cunoști ”de-o viață”.  Neptun retrograd poate însemna și  reanalizarea și schimbarea planurilor personale pe termen lung.


GEMENI

Succesul nu te va ocoli dacă revii asupra unor afaceri sau proiecte la care, din diferite motive, ai renunțat în trecut. Mai mult, acum e o perioadă foarte bună pentru a nu mai sta ”în umbra cuiva”, chiar dacă situația este comodă și avantajoasă din punct de vedere financiar.

RAC
Călătorești și ajungi în locuri pe care doreai de mult timp să le vizitezi sau devii mai interesat de studiu și dezvoltare personală. În cazul unor probleme legale, în timpul călătoriilor, examenelor sau în momente mai dificile, te vei convinge că Divinitatea există și intervine în viața ta.


LEU

Întâlnești persoane care vor să investească în tine. Nu sunt excluse nici moștenirile, cadourile foarte scumpe sau recompensele ”târzii”, la care nici nu mai sperai. În afaceri, e bine să fii mai prudent. Nu oricine merită încrederea ta!


FECIOARĂ

Devii mai înțelegător în actuala relație sau te împaci cu un fost partener și scapi de resentimente, frustrări sau regrete. Dacă începi o relație nouă, e bine să nu îți faci iluzii prea devreme și nici planuri de viitor înainte de a ști sigur că ai găsit omul potrivit.


BALANȚĂ

E timpul să îți schimbi stilul de viață sau să te odihnești mai mult, pentru a evita problemele de sănătate. Profesional, un talent neglijat până acum îți aduce succes, dar e bine să nu personalizezi relațiile de muncă. Șefii sau colegii te pot dezamăgi.


SCORPION
Dai încă o șansă unei vechi iubiri sau, din contră, te îndrepți către altcineva. În cupluri, secretele ies la lumină. În plan profesional e momentul să îți pui în valoare creativitatea. Și proiectele dedicate copiilor pot avea mare succes.


SĂGETĂTOR

Amintirile sau vechile probleme de familie nu vor mai putea fi ignorate. O rudă apropiată va avea nevoie de tine. Dacă ai copii, relația cu ei îți va schimba atitudinea față de proprii părinți. Vei înțelege mai bine ce rol au/au avut în viața ta.


CAPRICORN

Citești printre rânduri, ești fascinat de detalii și mistere, dar ești tentat să spui, fără menajamente, adevărul. În familie, trebuie să eviți comparația între tine și frații tăi, indiferent dacă asta ar fi în favoarea ta.


VĂRSĂTOR

Poți câștiga mai mulți bani, dar trebuie să îi administrezi cu înțelepciune. În afaceri trebuie să ai așteptări realiste. În relația cu cei dragi, compasiunea și generozitatea ”în exces” pot provoca probleme financiare.


PEȘTI

Ai parte de o perioadă cu profunde schimbări în plan personal. Acestea vor atrage schimbarea și norocul în plan sentimental.
În plus, îi poți ajuta pe alții să depășească temeri, complexe, frici, dependențe.