Horoscop zilnic, 21 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-21-septembrie-2018Horoscop zilnic, 21 septembrie 2018, Oana Hanganu. Astăzi este ultima zi din an cu Soarele și planeta Mercur în zodia Fecioară!
Mai mult, Soarele și Mercur formează un aspect benefic pentru zodii și favorizează definitivarea unor planuri și strategii, în timp ce Luna aflată în zodia Vărsător aduce originalitate și inventivitate în găsirea soluțiilor sau transformarea visurilor în realitate.Mâine, planeta Mercur va părăsi zodia Fecioară (pe care o patronează) și va intra în Balanță, unde va rămâne până în 10 octombrie. Duminică dimineața, în Balanță va ajunge și Soarele, care va rămâne aici timp de o lună de zile și va favoriza parteneriatele de orice fel.

Iată ce anunță horoscopul zilei de 21 septembrie 2018 :

BERBEC
Berbecii se concentrează pe viața profesională și sunt serioși, eficienți și punctuali, iar în rezolvarea problemelor sau sarcinilor curente, țin cont de sfaturile altora și se adaptează ”din mers” la orice schimbare.

TAUR
Taurii au o zi foarte bună în plan sentimental: astrele aduc dovezi de iubire în cuplu dar și neașteptate ”oportunități sentimentale” pentru nativii singuri. De asemenea, e o zi perfectă pentru distracție.

GEMENI
Astăzi, familia este prioritatea Gemenilor. Comunicarea va fi mai armonioasă, iar prioritățile, mau ușor de stabilit.  Unii nativi s-ar putea să plece la drum pentru a-și vizita ori pentru a-și ajuta o rudă apropiată.

RAC
Racii  își fac ordine în ”hârtii” și s-ar putea să găsească in document, o fotografie sau o scrisoare care să le trezească amintiri și să le dea curajul de a-și suna un fost coleg, un fost partener sau o rudă cu care s-au certat.


LEU
Cu planeta Afacerilor în zodia Banilor, Leii ar fi trebuit să se bucure de noroc în ultima perioadă. Astăzi, când Mercur și Soarele (care îi patronează) sunt în armonie, șansa în plan financiar le poate surâde din nou.

FECIOARĂ
Fecioarele pot discuta orice cu partenerul pentru că vor fi convingătoare și se vor face ascultate. Nativii singur ar trebui să își petreacă timpul cu prietenii sau să facă ”un studiu de piață” prin magazine.

BALANȚĂ
Balanțele au nevoie de vacanță dar, dacă au rămas în urmă cu sarcinile de serviciu, ar trebui să facă un efort și să lucreze, la nevoie, peste program. Recompensa, meritată,  nu se va lăsa așteptată.

SCORPION
Cu prietenii, Scorpionii au mereu câte ceva de vorbit, de analizat, de plănuit. Astăzi pun la cale o afacere împreună cu aceștia sau fac ,deja, planuri pentru vacanța Sărbători. Să nu uite să vorbească și cu partenerul!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au parte de zi foarte în plan profesional pentru că Soarele și planeta Mercur acționează în sectorul Carierei din astrogramă și le aduc șanse de neratat. Mai ales celor care știu cum să ceară ceea ce vor.

CAPRICORN
Astăzi, succesul aparține Capricornilor care dau examene sau doresc să rezolve probleme juridice, dar și celor care sunt creativi și originali. Ziua este foarte bună și pentru călătorii, în compania celor dragi

VĂRSĂTOR
Vărsătorii obțin răspuns favorabil la o cerere de credit sau află că partenerul a obținut o mărire de salariu. Mărire de salariu vor și ei, dar nu-i astăzi ziua potrivită pentru a cere asta. Ar obține doar promisiuni,

PEȘTI

Pentru relațiile sentimentale, ”conjuncția” Soare- Mercur vine cu vești bune: în cuplu domnește sau, după caz, se reface armonia. Pentru nativii singuri, un simplu flirt se poate transforma în ceva serios.