Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Balanță

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-BALANȚĂHoroscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Balanță pune accent pe parteneriatele nativilor, iar în cazul celor singuri, pe interesul multora dintre ei de a-și întâlni sufletul-pereche. Luna Plină din 25 septembrie are loc chiar în sectorul Mariajului din astrograma Balanțelor și, pentru nativii care ”au pe cineva”, va fi un moment de împlinire și de decizii pe termen lung.

Pentru nativii singuri, Luna Plină poate aduce întâlnirea cu cineva special, iar prezența planetei Marte în ”casa Iubirii” ar putea grăbi și ”concretiza” lucrurile pe care, altfel, Balanțele at fi tentate să le tot amâne.
Dar Luna Plină poate însemna și evaluarea parteneriatelor profesionale, pentru luarea unor decizii de viitor.

Mijlocul săptămânii va fi marcat de tensiunea dintre Soare și Saturn, dar și de cea dintre Lună și Pluton, cele mai afectate fiind relațiile nativilor cu familia. S-ar putea ca între partenerul de viață și părinții nativilor să apară probleme sau în cuplu să nu se ajungă la o înțelegere privind mutarea într-o casă nouă  ori investițiile în actuala locuință.

Vineri, însă, va fi o zi norocoasă: Soarele aflat în zodia Balanță va fi în armonie cu planeta Pasiunii, aflată în ”casa Iubirii”. Astfel, astrele au pregătit  zi foarte bună și pentru nativii singuri, și pentru cei care au o relație în care este nevoie de mai mult dinamism.

În weekend, Balanțele pleca într-o călătorie cu persoana iubită și copiii.
Nativii singuri care călătoresc își pot întâlni ”jumătatea”.
Weekend-ul va fi excelent și pentru Balanțele care lucrează în domenii ce le permit să își exprime creativitatea.

În ziua de 1 octombrie, Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și în sectorul Casei și Familiei din astrograma Balanțelor, îndreptând atenția nativilor spre siguranța financiară a celor dragi și, aducându-le multor Balanțe șansa de a-și întemeia o familie sau de a se muta într-o casă nouă.