Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Berbec

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-BERBECHoroscopul săptămânii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Berbec este dominat de Luna Plină de marți. Luna Plină din 25 septembrie are loc în semnul Berbecului și poate fi un moment de bilanț sau de mari schimbări pentru nativi.
Marte, planeta care îi patronează, se află în Vărsător și acționează în sectorul Prietenilor, rețelelor dar și al planurilor de viitor, al grupurilor de interese și al idealurilor.

De partea nativilor va fi și ”vindecătorul” Chiron care îi va ajuta pe Berbeci să scape, dacă e cazul, de amintiri dureroase, de frustrări sau traume emoționale. Pe unii dintre nativi îi va ajuta să acționeze într-un mod cu totul nou, fără grabă, fără orgoliul sau dorința de a se impune cu orice preț.

Dacă schimbările dorite se referă la relația de cuplu sau la colaborări profesionale, Berbecii trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele pentru că, în a prima parte a săptămânii, Luna va forma un aspect tensionat cu planeta Comunicării, aflată în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor, iar Soarele va forma un aspect tensionat cu planeta Responsabilităților, aflată în casa Carierei. Astfel, comunicarea va fi cheia succesului și  nativii vor câștiga sau vor pierde pe mâna lor.

Joi, Luna va intra în sectorul Banilor, unde va acționa împreună cu planeta Surprizelor, Uranus și va fi în armonie cu Saturn, aflat în Capricorn și în casa Carierei din astrograma Berbecilor. Iată un nou marcaj foarte puternic pentru  Berbeci. Aceștia pot fi recompensați pentru succesul unui proiect.

În ultimele zile din săptămână, Soarele va fi în armonie cu Marte, iar asta va destinde atmosfera în colaborările profesionale și mulți nativi își vor face prieteni noi printre colegii de serviciu, iar în cuplu, astrele vor încuraja discuțiile sincere și planurile de viitor.

Duminică, armonia dintre Soare și Lună îi va ajuta pe Berbeci să comunice mai eficient și mai ușor, să își facă mai mult timp pentru casă și partener.

Luni, 1 octombrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în Capricorn și îi va ajuta pe Berbeci să facă schimbări importante în plan profesional, unii alegând chiar renunțarea nu doar la un job, ci și la un domeniu de activitate, în favoarea unuia de care sunt cu adevărat pasionați.