Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Capricorn

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-CAPRICORNHoroscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Capricorn este marcat de revenirea planetei Pluton la mersul direct, chiar în acest semn zodiacal. Pluton îi va încuraja pe nativi să facă toate schimbările necesare pentru a-și (re)construi viața așa cum o doresc. O schimbare de look, de casă, de job, de partener, de planuri de viitor… Orice își doresc cu adevărat poate deveni realitate pentru că Pluton este planeta Puterii personale și  este, acum,  unul dintre principalii aliați ai Capricornilor  (alături de Saturn, aflat, de asemenea, în zodia lor).

Pluton va reveni la mersul direct în ziua de 1 octombrie, dar până atunci, un alt eveniment important va marca această săptămână.
Este vorba de Luna Plină din 25 septembrie, care are loc în sectorul Casei și al familiei din astrograma Capricornilor.

În cazul lor, Luna Plină va aduce vești importante pentru familie, schimbarea casei ori întâlnirea cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp.
Va fi, de asemenea, un moment important pentru afacerile de familie.

Mijlocul săptămânii va fi, însă, dominat de aspectul tensionat pe care Soarele îl va forma cu planeta Saturn, precum și de cel format de Lună și Pluton. Cariera nativilor sau relația lor cu șefii, precum și relația cu o rudă ar putea fi afectate de aspectele amintite.
Totul va depinde de atitudinea Capricornilor care trebuie să nu răspundă la provocări, să-și aleagă cu grijă partenerii de dialog și de afaceri și să nu-și neglijeze familia.

Vineri, armonia dintre Soare și Marte va aduce, dacă e cazul, împăcarea în familie, iar în plan profesional, vești și oferte foarte bune. Va fi, de asemenea, o zi foarte importantă pentru Capricornii care vor să lămurească o situație ce ține de prestigiul lor sau care vor să își consolideze statutul într-o comunitate.

În weekend, Luna va ajunge în zodia Gemeni și va acționa în ”casa Sănătății” din astrograma Capricornilor, Weekend-ul va fi perfect pentru relaxare, odihnă, timp petrecut în natură.