Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Fecioară

oana-hanganu-horoscop-25-sptembrie-1-octombrie-FECIOARAHoroscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Fecioară este dominat de Luna Plină de marți. Aceasta are loc în ”casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor, care se referă la credite, burse, donații, moșteniri, finanțări, profit din afaceri, dar și la resursele financiare ale partenerului de viață. Fecioarele își vor dori să fie mai independente financiar și vor căuta un job mai bun, dar, în același timp, vor deveni mai chibzuite, punând accent pe prioritățile familiei.

Mijlocul săptămânii poate aduce, însă, discuții în cuplu pe tema banilor, în special dacă bugetul cuplului nu permite acoperirea unor cheltuieli necesare pentru copii sau dacă apar urgențe legate de administrarea casei.

Vineri va fi o zi norocoasă: Soarele va fi în armonie cu planeta Marte, iar pentru Fecioare, asta poate însemna noroc financiar, găsirea unui job bine plătit sau obținerea unei măriri de salariu. Poate fi, de asemenea, o zi foarte bună pentru cei care lucrează pe cont propriu.

În weekend, Luna va ajunge în zodia Gemeni și va accentua interesul Fecioarelor pentru călătorii sau pentru studii. S-ar putea chiar ca un curs pe care nativii decid să îl urmeze în această perioadă să le deschidă calea către un job foarte bun sau către o promovare. Efortul merită făcut, chiar dacă s-ar putea ca partenerul să nu fie foarte mulțumit de costuri. Dar orice curs este o investiție în propria persoană și în viitor, deci… merită.

În ziua de 1 octombrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și va acționa în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma Fecioarelor. Pentru unii nativi, Pluton în Capricorn poate aduce o veste neașteptată legată de o sarcină.
Pentru alții, apar noi responsabilități față de copii (copiii sunt, de exemplu, la școală) pot însemna și schimbări în relația sentimentală.