Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Leu

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-LEUHoroscopul săptămânii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Leu anunță oportunități profesionale, șansa de a călători sau de a rezolva probleme juridice. Toate acestea ”sunt aduse” de Luna Plină de marți.

Luna Plină din 25 septembrie poate fi, de asemenea, un moment important pentru Leii care au o relație la distanță.
Și Leii care vor să lucreze în altă țară au șansele de partea lor, planeta Afacerilor aflându-se acum, alături de Soare, chiar în sectorul din astrogramă care se referă și la contracte.

Dar, aspectul tensionat format, la mijlocul săptămânii, de Soare și Saturn, precum și cel dintre Lună și Pluton ar putea complica lucrurile în carieră: nativilor li se vor cere acte sau cursuri suplimentare, li se va propune un nou job, dar cu o perioadă ”de probă”, care poate însemna și riscul pierderii actualului loc de muncă dar… cine nu riscă nu câștigă…
O zi cu surprize în carieră va fi cea de joi, când Luna și planeta Schimbărilor neașteptate, Uranus, vor acționa în casa Carierei din astrograma Leilor.

Din fericire, armonia dintre Soare și planeta Acțiunii va avea efecte benefice și asupra carierei Leilor, în ultima parte a săptămânii. Aspectul amintit îi favorizează în special pentru că Soarele îi patronează, iar planeta Marte se află în sectorul Parteneriatelor din astrogramă și le dă energie, și curajul de a face primul pas în orice relație, dar și puterea de a-și apăra interesele.

În weekend, Luna se va afla în zodia Gemeni și va acționa în sectorul Prietenilor din astrograma Leilor. Mai mult, va fi în armonie și cu Soarele, și cu planeta Marte. Astfel, weekend-ul va fi potrivit pentru socializare.

În ziua de 1 octombrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn, iar pentru Lei, va aduce mari schimbări în plan profesional sau în stilul de viață, dar și vești foarte bune legate de sănătatea personală sau a cuiva drag.