Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Pești

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-PESTIHoroscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Pești este dominat de Luna Plină de marți, care are loc în sectorul Banilor din astrogramă. Luna Plină le poate aduce nativilor vești importante legate de câștigurile prin muncă proprie: o mărire de salariu, un job mai bun, succes în afacerile personale etc.
Mijlocul săptămânii va fi, însă, dominat de un aspect tensionat format de Soare și Saturn și de unul, tot tensionat, format de Lună și Pluton. Acestea pot afecta relațiile cu prietenii, dar și relația de cuplu, iar tensiunile vor avea legătură cu banii.
De exemplu, în cuplu, Peștii vor fi nemulțumiți că partenerul nu contribuie la bugetul familiei sau, în relația cu prietenii, tensiunile pot să apară din cauza unor datorii neachitate la timp. Sau Peștii vor fi invitați la un eveniment,  dar vor fi nevoiți să refuze pentru că nu vor avea destui bani.

Vineri, însă, va fi o zi norocoasă pentru că Soarele va forma un aspect armonios cu planeta Marte. Acest aspect le va aduce noroc Peștilor care au nevoie de un credit sau de o finanțare pentru o afacere personală. Sau le va aduce vești bune legate de profitul unei afaceri în care s-au implicat.
În plan personal, aspectul amintit poate însemna transformarea unei vechi prietenii într-o pasională relație de iubire.

În weekend, Luna va ajunge în zodia Gemeni și va îndrepta atenția Peștilor către familie și casă.  Dar s-ar putea ca nativii să ia parte la un eveniment de familie, pentru care vor cheltui foarte mult și, din acest motiv, se vor certa cu partenerul.

Tot în weekend, Peștii pot începe o relație amoroasă cu o persoană cunoscută prin intermediul unei rude.

În ziua de 1 octombrie, Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și va aduce schimbări majore în relația Peștilor cu prietenii. De exemplu, nativii pot începe o afacere cu un prieten sau se pot retrage dintr-un grup de care nu îi mai leagă nici aceleași interese, nici aceleași idealuri.