Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Rac

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-RACHoroscopul săptămânii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Rac este marcat de Luna Plină de marți, care are loc în ”casa Carierei”.  Luna Plină va fi, pentru mulți nativi, momentul potrivit pentru mari schimbări și decizii în plan profesional, iar pentru alții, moment de evaluare și mulțumire.

Mijlocul săptămânii va aduce tensiuni în familie dacă Racii se vor implica prea mult în afaceri, profesie și colaborări, dar nu vor mai avea timp pentru cei dragi. Unii nativi Rac se vor certa cu partenerul din cauza părinților sau din cauza unui teren, a unei case ori a unei moșteniri.

Vineri va fi o zi bună pentru împăcare sau negocieri, pentru că Soarele (aflat în sectorul Familiei) va fi în armonie cu planeta Marte, aflată în ”casa Banilor altora” din astrograma Racilor.
Importantă va fi și prezența planetei Mercur în sectorul Familiei, care va atenua ”asperitățile și va contribui la găsirea unei soluții avantajase pentru toată lumea.

Racilor care vor să obțină o bursă de studii sau un credit li se recomandă să facă, vineri, demersurile necesare pentru că vor avea succes.

În familie, se pot face investiții, se poate decide mutarea într-o nouă casă ori se face lista de cumpărături pentru perioada  următoare.
Sfârșitul săptămânii le poate aduce, de asemenea, vești bune Racilor care se judecă pentru un imobil sau care au afaceri în domeniul imobiliar.

În weekend, Racii ar trebui să petreacă mai mult timp în aer liber, în compania copiilor și a persoanei iubite. Duminică, nativii pot primi oaspeți dragi sau pot lua parte la evenimente de familie.

În ziua de 1 octombrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și va aduce mai multă pasiune și senzualitate în relația de cuplu, iar pentru nativii singuri, va aduce aventuri sau relații bazate în primul rând pe atracție fizică.
Revenirea lui Pluton la mersul direct îi va ajuta pe Rac să schimbe dinamica unor relații, atât personale, cât și sentimental, Racii devenind mai atenți la propriile interese, dorințe și nevoi.