Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Săgetător

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-SAGETATORHoroscopul săptămânii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță noroc în dragoste sau schimbări în plan sentimental. Luna Plină de marți are  loc în ”casa Iubirii” din astrogramă! Pentru Săgetătorii care au o relație, Luna Plină din 25 septembrie poate fi un moment de împlinire și poate veni și cu o veste bună legată de copii.

Pentru nativii singuri, Luna Plină poate aduce o întâlnire ”semnificativă” cu cineva care le va cuceri inima și interesul sau, pentru că planeta Iubirii se află, acum, în ”casa Trecutului”, întâlnirea poate fi cu o fostă iubire.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de aspectul tensionat format de Soare și Saturn, dar și de cel format de Lună și Pluton. Pentru Săgetători, aspectele tensionate amintite vor afecta în mod special sectorul Financiar din astrogramă.

S-ar putea ca nativii să fie nevoiți să plătească o datorie mai devreme decât se așteptau sau un prieten să nu îi poată împrumuta cu banii de care au nevoie. Sau, banii pe care nativii îi câștigă în această perioadă vor fi de ajuns doar pentru acoperirea unor restanțe și, de aici, posibile certuri și în cuplu.

Ziua de vineri, însă, va fi una norocoasă: Soarele va fi în armonie cu planeta Marte. Soarele se află în sectorul Prietenilor, iar Marte, în sectorul Comunicării, afacerilor și al scurtelor călătorii. S-ar putea ca Săgetătorii să plece într-o călătorie cu prietenii sau să ia parte la un eveniment unde își pot face noi relații.

În weekend, Luna va ajunge în zodia Gemeni și va îndrepta atenția Săgetătorilor spre partenerul de viață.
În același timp, va influența și relațiile de colaborare ale naivilor, iar duminică aceștia pot demara o afacere foarte bună cu un prieten sau pot discuta cu cineva din familie despre așa ceva.

Tot în weekend, nativii singuri își pot întâlni viitorul partener de viață sau de afaceri prin intermediul unui prieten foarte bun.

În ziua de 1 octombrie, planeta  ”Transformării”, Pluton, va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și va ”transforma” relația nativilor cu banii, obligându-i să fie mai chibzuiți