Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Scorpion

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-SCORPIONHoroscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor să acorde o mai mare atenție sănătății și, dacă e cazul, să își schimbe programul zilnic pentru a nu se implica în prea multe activități și pentru a nu munci ”în exces”.

Iar asta, pentru că  Luna Plină din 25 septembrie are loc în sectorul Sănătății din astrogramă și este un moment favorabil pentru noi decizii privind sănătatea și stilul de viață sau dieta.
Dar Luna Plină din 25 septembrie poate aduce și vești importante legate de locul de muncă.

Mijlocul săptămânii, însă, va mai complicat pentru că Soarele va forma un aspect tensionat cu Saturn, Iar Luna, un aspect tensionat cu Pluton.
Contextul astral le cere Scorpionilor să fie mai discreți, să nu vorbească prea mult despre problemele lor sau despre problemele celor apropiați și, dacă primesc informații care le pot fi de folos în carieră sau în afaceri, să le verifice foarte bine înainte de a le lua în calcul.
În cuplu, s-ar putea ca trecutul sentimental al Scorpionilor sau trecutul partenerului să provoace scene de gelozie și certuri.

Dar, vineri va fi o zi foarte bună, în special pentru Scorpionii care au de pus la punct probleme de familie sau pentru cei care vor să se împace cu rudele ori, după caz, vor să reia legătura cu prieteni din copilărie.
De asemenea, va fi o zi foarte bună pentru cei care vor să își redecoreze casa, cu condiția să țină cont și de opiniile partenerului de viață.

În plan profesional, ziua poate aduce surprize plăcute, cum ar fi o ofertă interesantă sau un nou coleg ce le va fi, în scurt timp, bun prieten.

În weekend, un fost partener va încerca să revină în viața Scorpionilor sau nativii vor încerca să anuleze vechile tensiuni din actuala relație de cuplu și vor fi mai ”împăciuitori” și mai înțelegători.

În ziua de 1 octombrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și în ”casa Comunicării” din astrograma Scorpionilor. Foarte mulți nativi își vor schimba modul de ”abordare” și de comunicare, mai ales că în zodia lor se află, până la anul, planeta Iubirii. Iar această schimbare va fi în avantajul lor.