Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Taur

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-TAURHoroscopul săptămânii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Taur anunță o perioadă împortantă, în care nativii nu mai pot amâna sau ignora probleme din trecut, indiferent că e vorba de relația cu cei dragi sau proiectele profesionale.

Luna Plină de marți poate fi un moment potrivit pentru completarea unui proiect, ”stingerea” unui conflict sau rezolvarea unei probleme juridice, dar și pentru primirea unor vești foarte bune legate de succesul unei afaceri pe care au coordonat-o din umbră sau în care au avut un rol (aparent) secundar.

Mijlocul săptămânii poate aduce complicații în relația nativilor cu persoane care reprezintă autoritățile, cu șefii sau cu rudele mai în vârstă. ”De vină” va fi atitudinea Taurilor, influențați, acum, de rebelul Uranus aflat chiar în zodia lor.
Mulți nativi se vor revolta împotriva unor norme, a unor situații concrete care le afectează programul, ritmul de lucru sau banii. Alții nu vor suporta tendința rudelor (chiar a părinților) de a-i controla, ”dirija”, critica.

Vineri, Soarele va forma un aspect armonios cu planeta Marte, iar acesta îi va ajuta pe Taurii care își caută un job și pe cei care vor să se afirme la actualul loc de muncă sau vor să obțină o promovare.

În weekend, atitudinea Taurilor sau problemele financiare pot provoca tensiuni în cuplu. Sau, acestea pot porni de la opiniile diferite privind o călătorie.
Dar, ca întotdeauna, cuvintele bine alese pot detensiona orice situație. Iar asta se poate întâmpla duminică seara. Atunci, armonia dintre Lună și Mercur poate reface armonia în cuplu.

Luni, 1 octombrie, Pluton va reveni la mersul direct în zodia Taur și va acționa împreună cu planeta Saturn, în zodia Capricorn. Pentru Tauri, Pluton va readuce la lumină forța interioară  a nativilor, care îi va ajuta și în planul sănătății, dar și în profesie.