Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2018, Vărsător

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-VARSATORHoroscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Vărsător pune accent pe comunicare.
În prima parte a săptămânii, sunt de așteptat decizii oficiale, cum ar fi numirea într-o funcție importantă, promovarea unui examen, obținerea unui atestat. Toate aceste pot fi ”aduse” de Luna Plină din 25 septembrie care va avea loc în zodia Berbec și în ”casa Comunicării” din astrograma Vărsătorilor.
Mijlocul săptămânii va fi marcat de aspectul tensionat dintre Soare și Pluton, dar și de cel format de Lună și Saturn. Pentru Vărsători, aspectele amintite pot însemna amânarea unei călătorii în străinătate sau tensiuni în relația cu o persoană dragă, de departe.
În plus, nativii care au de rezolvat o problemă juridică sau administrativă, ar trebui să se înarmeze cu răbdare.

Vineri, însă, va fi o zi norocoasă: Soarele va fi în armonie cu planeta Marte, aflată în zodia lor. Astfel, și călătoriile în străinătate, și relația cu autoritățile, vor fi favorizate de astre. Va fi o zi bună și pentru cei care susțin examene, dar și pentru cei care merg la interviuri în vederea obținerii unui job.

În weekend, Luna va ajunge în zodia Gemeni și va aduce mai multă sensibilitate și afecțiune în viața sentimentală a Vărsătorilor, pentru că va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma lor.
Aflată în Gemeni, Luna le va purta noroc și nativilor singuri care se pot îndrăgosti. Mai ales sâmbătă seara, când armonia dintre Lună și planeta Marte va aduce nu doar afecțiune, ci pasiune!

În ziua de 1 octombrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn, unde se află și planeta Saturn. Pluton îi poate ajuta pe Vărsători să își schimbe ”relația cu trecutul” și să nu se mai agațe de himere, să se detașeze de persoane sau relații sau situații care nu le mai sunt de folos și să înceapă să trăiască ”în prezent”, pentru a-și face viitorul pe care îl doresc.
Amintirile negative, frustrările, reproșurile nerostite, dușmăniile etc nu sunt, pentru nativi, decât blocaje.  Pluton îi poate ajuta să scape de ele și să își regăsească puterea interioară. Astfel, vor avea succes și noroc.