Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 25 septembrie-1 octombrie, Gemeni

oana-hanganu-horoscop-25-septembrie-1-octombrie-GEMENIHoroscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie  2018 pentru zodia Gemeni le recomandă nativilor să nu rateze șansele pe care le aduce Luna Plină de marți și să profite de perioada favorabilă pentru a-și face nu doar prieteni noi, ci și noi conexiuni utile în rețeaua profesională. Dar mijlocul săptămânii poate să vină cu surprize nu tocmai plăcute legate de veniturile partenerului. Acesta nu va primi salariul la timp sau va cheltui prea mulți bani pe fleacuri, iar ”greul” va rămâne doar pe umerii nativilor care vor achita facturile, vor plăti ratele sau vor cumpăra cele necesare pentru casă.

Vineri va fi o zi excelentă pentru Gemenii singuri pentru că își pot întâlni sufletul pereche. În cuplu, va fi și armonie, și pasiune, iar în relația cu copiii, Gemenii se vor implica mai mult. Dar tot vineri trebuie să fie mai eficienți la serviciu pentru că, altfel, vor lucra și în weekend.

În weekend, Luna se va afla în zodia lor și va fi în armonie cu planeta Pasiunii, aflată în sectorul Mariajului, iar asta va aduce schimbări pozitive în viața sentimentală a Gemenilor.
Dar Luna va Forma un aspect tensionat cu planeta Neptun din sectorul Carierei, aspect care poate anunța dezamăgiri legate de un coleg sau schimbări la locul de muncă.

În ziua de 1 octombrie, Pluton, planeta Transformării, va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și va schimba atitudinea multor nativi față de ”responsabilitățile financiare” din familie sau față de o afacere sau un proiect în care au investit mai mult decât colaboratorii, dar profitul obținut n-a fost pe măsură.

Astfel, s-ar putea ca Gemenii să-i ceară partenerului de viață să contribuie mai mult la cheltuielile casei ori să fie mai econom. În plan profesional, mulți nativi vor decide că e mai bine să fie pe cont propriu.

În plan sentimental, prezența planetei Mercur alături de Soare în zodia Balanță înseamnă un ”sprijin astral” în ”casa Iubirii” din asrogramă.