Horoscop zilnic, 26 septembrie, Oana Hanganu

oana-horoscop-26-septembrieHoroscop zilnic, 26 septembrie 2018, Oana Hanganu. Astăzi e o zi complicată pentru că Luna se află încă în Berbec și ne face orgolioși, impulsivi și dornici să avem ultimul cuvânt. Mai mult, Luna formează un aspect tensionat cu Pluton, iar Soarele, un aspect tensionat cu planeta Responsabilității, Saturn.

Horoscopul zilei anunță risc de ceartă și probleme în relația cu șefii care nu acceptă să fie contraziși, dar și risc de ceartă în cuplu din cauza geloziei.

În plus, și copiii vor fi mai neastâmpărați, mai mofturoși, iar unii dintre ei, mai tupeiști.

Dar, tactul, răbdarea și comunicarea pot evita sau ameliora tensiunile.

Ce anunță horoscopul zilei de 26 septembrie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC
Berbecii trebuie să evite certurile cu șefii. Chiar dacă au dreptate, astăzi e mai bine să ”stea în banca lor”, pentru a nu avea probleme. În cuplu, n-ar strica să asculte cu mai multă atenție ce are de spus partenerul.


TAUR

Dacă au de rezolvat o problemă juridică sau administrativă care ”suportă amânare”, ar fi bine ca Taurii să aștepte până vineri. Ziua este solicitantă pentru toți nativii. În plus, trebuie să acorde mai multă atenție sănătății!

GEMENI
Gemenii care au copii au nevoie de răbdare… Azi va fi greu să ”lupte” cu mofturile și toanele acestora.. Nici în cuplu nu va fi totul roz: de la discuțiile despre bani, se poate ajunge a ceartă. Mai ales dacă doar nativii achită facturile!

RAC
Astăzi nu e o zi bună pentru negocieri în afaceri și profesie, dar nici pentru discuții ”lămuritoare” în cuplu. În plus, Racii ar putea fi deranjați de ”intervenția” unor rude apropiate, care vor veni cu sfaturi nesolicitate.


LEU
Leii care ”candidează” pentru un job au șanse, dar s-ar putea să li se ceară ca, mai întâi, să urmeze un curs de perfecționare. În plan profesional, ziua este complicată chiar și pentru Leii care sunt foarte siguri pe locul lor în echipă sau firmă.

FECIOARĂ
Fecioarele nu au o zi foarte norocoasă în plan financiar, deci e bine să evite cheltuielile inutile. În cuplu, s-ar putea ca nativii să fie nemulțumiți de atitudinea partenerului. Cei singuri vor avea parte de tentații greu de evitat sau de refuzat.

BALANȚĂ
Balanțele care vor să își cumpere o casă ori să rezolve probleme legate de o moștenire sau alte probleme de familie ar trebui să amâne totul până vineri, când astrele vor fi de partea lor.  La serviciu, ar fi bine să-și vadă strict de treaba lor.

SCORPION
Scorpionii care sunt prea interesați de trecutul sentimental al partenerului ar trebui să fie, mai ales astăzi, mai ”reținuți”. N-ar face decât să provoace o ceartă. La locul de muncă, ar fi bine să nu vorbească despre problemele personale.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii primesc bani dar, înainte de a face lista de cheltuieli, ar fi bine să facă o listă a restanțelor și, pe cât posibil, să le achite. Sau copiii vor avea nevoie de bani și le vor cere ajutorul, iar nativilor le va fi greu să îi refuze.

CAPRICORN
Capricornii se simt prinși ”între ciocan și nicovală”: pe de o parte, nu vor să rateze nicio șansă în plan profesional, iar pe de altă parte, nu vor să își neglijeze viața de familie. E greu de păstrat echilibrul, dar, organizați cum sunt, vor găsi o soluție.

VĂRSĂTOR
O relație de suflet cu cineva de departe sau o colaborare profesională cu o firmă din străinătate ar putea simți, din plin, efectele conjuncturii astrale de astăzi. În orice caz, e mai bine ca Vărsătorii să nu ia decizii pripite și să nu amplifice eventualele tensiuni.

PEȘTI
Peștii care se bazează pe promisiunea unui prieten că îi va ajuta într-un proiect sau că îi va împrumuta cu bani, vor fi dezamăgiți. Fie prietenul își va ”retrage” promisiunea, fie îi va anunța că totul se amână. Banii pot fi motiv de ceartă și în cuplu.