Horoscopul zilei, 29 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-hanganu-horoscop-29-09Horoscopul zilei, 29 septembrie 2018, Oana Hanganu.
În prima parte a zilei, facem calcule, vrem mai mulți bani și ne gândim cum am putea să ne suplimentăm veniturile. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în zodia Gemeni și ne aduce chef de vorbă, de plimbare, dor de ducă și de petrecut în compania celor pe care îi apreciem și îi iubim.

Soarele și planeta Mercur sunt în Balanță, așa că e ”vreme bună” și pentru declarații și dovezi de iubire, dar și pentru un weekend, romantic în doi. Află cum te influențează Mercur, aflat, acum, în Balanță! Click aici!

Luna va rămâne în zodia Gemeni până luni și va favoriza comunicarea, socializarea, iar pentru cei interesați, negocierile, afacerile și munca în echipă.

Află cum te influențează Soarele aflat în zodia Balanță! Click aici!
Ce anunță horoscopul zilei de 29 septembrie 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
În prima parte a zilei, banii sunt prioritatea nativilor și, cu Luna și Uranus în ”casa Banilor”, sunt posibile surprize plăcute. După amiază, e timp berechet și pentru întâlniri cu prietenii, dar și pentru clipe frumoase alături de persoana iubită.

TAUR
Taurii trec de la o stare la alta și își cam zăpăcesc partenerul care nu prea știe cum să le intre în voie. În a doua parte a zilei, Luna ajunsă în ”casa Banilor” din astrograma lor le aduce vești bune sau inspirație pentru găsirea unor soluții în plan financiar.

GEMENI
Gemenii încep weekend-ul cu chef de somn și relaxare, dar după amiază își ”intră în ritm” și nu ratează nicio invitație, nicio ocazie de a se întîlni cu prietenii sau, dacăs sunt singuri, de a-și ”încerca norocul” în plan sentimental. Tentațiile nu vor lipsi…

RAC
Dimineață, un prieten le cere ajutorul sau apar schimbări de program: cineva e face o vizită neașteptată sau ei trebuie să plece, pe nepregătite, într-o scurtă călătorie sau să onoreze o invitație. Diseară vor prefera liniștea de acasă pentru a-și încărca bateriile.

LEU
Chiar dacă e weekend, Leii pot avea surprize plăcute în plan profesional. Primesc o confirmare oficială a succesului unui proiect sau li se propune o nouă colaborare. Diseară, un prieten le face o vizită-surpriză  sau îi invită la o aniversare.

FECIOARĂ
Dimineață, cineva din străinătate le trimite un mesaj sau îi invită să petreacă împreună câteva zile și ar fi păcat să piardă ocazia asta, chiar dacă partenerul nu va fi prea încântat de idee. În a doua parte a zilei, fac planuri cu cineva mai în vârstă din familie.

BALANȚĂ
În prima parte a zilei, Balanțele pot primi bani, cadouri sau vești foarte bune privind veniturile partenerului de viață ori vești legate de profitul unei afaceri. A doua parte a zilei e perfectă pentru călătorii sau discuții cu persoane din străinătate.

SCORPION
Prima parte a zilei este potrivită pentru discuții în cuplu privind viitorul relației sau pentru negocieri de afaceri ori pentru stabilirea unor noi relații de colaborare. După amiază, e timp potrivit pentru pasiune și acțiune în cuplu, iar în cazul nativilor singuri, pentru flirt, aventuri sau cuceriri.
În zodia Scorpion se află planeta Iubirii, Venus! Află mai multe aici!

SĂGETĂTOR
Ziua este foarte bună pentru Săgetătorii care își caută un job sau pentru cei care merg la serviciu. Aceștia din urmă au ocazia să câștige aprecierea și încrederea șefilor. Contextul astral poate veni și cu soluții pentru nativii care au probleme de sănătate. Diseară, atenția Săgetătorilor se îndreaptă spre partener, iar norocul le surâde celor singuri.

CAPRICORN
Capricornii iau parte la un eveniment dedicat copiilor sau primesc vești bune legate de aceștia. Ziua poate veni și cu mai multă armonie în relația de iubire sau cu oportunități sentimentale pentru nativii singuri. Astrele sunt, de asemenea, și de partea Capricornilor care vor să fac schimbări în rutina zilnică și stilul de viață.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au multe drumuri de făcut, cel mai probabil pentru a rezolva o problemă  legată de casă. Ziua este potrivită și pentru cumpărături, dar și pentru întâlniri cu prietenii foarte buni sau pentru evenimente de familie. Diseară, e mult romantism în cuplu…
În Vărsător, acum se află planeta Marte. Află mai multe aici!

PEȘTI
Peștii care au fost invitați la un eveniment ar trebui să onoreze invitația, mai ales dacă sunt în căutarea iubirii… Norocul poate să apară pe neașteptate! Diseară, o rudă pe care n-au mai văzut-o de mult timp le va face o vizită sau îi va suna și-i va ține muult timp la telefon pentru a depăna amintiri…