Horoscopul zilei, 30 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-30-septembrieHoroscopul zilei, 30 septembrie 2018, Oana Hanganu. Astăzi Soarele aflat în zodia Balanță este în armonie cu Luna aflată în zodia Gemeni. Această armonie se regăsește sau se reface în relațiile noastre cu cei din jur. E o zi foarte bună pentru comunicare, socializare, dar și pentru călătorii, informare și pentru noi experiențe. Luna aflată în Gemeni este în armonie și cu Marte, planeta Acțiunii, dar și cu Mercur, planeta Comunicării. Toate acestea ne ajută să avem forța necesară pentru a ne pune în practică ideile, dar și ”dibăcia” de a ne alege partenerii sau colaboratorii potriviți sau înțelepciunea de a spune cuvântul potrivit la momentul potrivit.

Află cum va fi ultima zi din septembrie pentru zodia ta! Citește horoscopul zilei de 30 septembrie 2018:

BERBEC
De obicei impulsivi și dominați, astăzi Berbecii îi iau prin surprindere pe cei din jur cu atitudinea împăciuitoare sau cu disponibilitatea de a accepta și ideile altora. În relațiile sentimentale, îmbină perfect afecțiunea cu pasiunea.

TAUR
Taurii merg la cumpărături sau investesc în imaginea personală. O schimbare de look le modifică starea de spirit și îi ajută să întâmpine luna octombrie cu mai multă încredere și optimism. Astfel, atrag mai ușor norocul și au mai mult succes.

GEMENI
Norocul le surâde în plan sentimental! Luna, aflată în zodia lor este în armonie cu Soarele aflat în ”sectorul Iubirii” din astrogramă! Nativii singuri ar trebui să nu stea în casă, iar cei care au o relație, să facă declarații și, de ce nu, cadouri!

RAC
Racii discută cu partenerul de viață despre o schimbare de casă sau despre investiții necesare în locuință. Ziua este foarte bună și pentru vizite la rude, dar, dacă se fac, deja, planuri pentru vacanța de Crăciun, consensul va fi greu de găsit, deocamdată.

LEU
Leii care se bazau și pe veniturile partenerului pentru a cumpăra ceva important trebuie să mai aștepte câteva zile. Dar relația cu prietenii este favorizată de astre, la fel ca și colaborările profesionale în care nativii au răbdare să ”investească pe termen lung”.

FECIOARĂ
Ziua este foarte bună pentru Fecioarele care merg la serviciu: au ocazia să vorbească mai mult cu șefii și, astfel, pot obține o mărire de salariu sau măcar o promisiune în acest sens. În cuplu, sunt posibile dezamăgiri dacă așteptările sunt prea mari.

BALANȚĂ
Balanțele au parte de o zi excelentă pentru comunicare și călătorii. E o zi foarte bună și pentru nativii care se pregătesc pentru un examen sau lucrează, chiar dacă e weekend, la un proiect personal. Nu le-ar strica, însă, mai multă odihnă!

SCORPION
Astăzi e o zi excelentă pentru Scorpionii care își caută o casă nouă, pentru cei care se gândesc la o afacere de familie și pentru cei care vor să reia legătura cu o rudă. În plan sentimental, însă, e nevoie de tact, înțelegere și răbdare.

SĂGETĂTOR
O zi perfectă pentru a ”șterge cu buretele” orice tensiune în cuplu, dar și pentru a consolida o relație de prietenie!  Ziua va fi foarte bună și pentru nativii singuri: un prieten le poate face cunoștință cu cineva interesant.

CAPRICORN
Capricornii care își caută un job mai bun ar trebui să vorbească despre asta și cu foștii colegi. Șansele pot veni și prin intermediul acestora! Dar cel mai bine ar fi să se odihnească, așa cum le recomandă Luna aflată în ”casa Sănătății” din astrograma lor.

VĂRSĂTOR
Ziua vine cu surprize plăcute pentru Vărsătorii singuri, dar și pentru cei care au o relație aflată la început. Aceștia din urmă trebuie doar să nu grăbească lucrurile… În cuplurile ”cu vechime”, atenția se îndreaptă spre copii sau se fac planuri de viitor.

PEȘTI
Ziua este foarte bună în plan financiar! Dar, diseară, s-ar putea ca Peștii să fie dezamăgiți de cineva din familie care nu își respectă o promisiune. De exemplu, își anulează vizita, deși nativii își modificaseră programul special pentru a fi gazde primitoare.