Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Balanță

oana-hanganu-horoscop-octombrie-BALANTAHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Balanță,
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Balanță anunță, mai întâi, o perioadă cu schimbări importante și noroc în plan personal, urmată, din 23 octombrie, de o perioadă în care câștigurile din munca proprie și ”relația cu banii” vor fi prioritățile nativilor,

Până în ziua de 23 octombrie, Soarele se va afla în zodia Balanță, iar în prima decadă a lunii, va avea un aliat important: planeta Comunicării, Mercur aflat în același semn zodiacal.

În 10 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpion
, unde va rămâne până în ultima zi din octombrie, când se va muta în semnul Săgetătorului.

Cât timp Soarele se va afla în zodia lor, Balanțele vor avea și energie, și încredere în forțele lor, și ambiție și dorința de a face schimbări importante în viață.
Luna Nouă din 9 octombrie va avea loc în zodia Balanță și ar putea fi un astfel de moment de ”restart” și de lansare de noi proiecte sau de implicare în noi relații și colaborări.

Dar, pentru că Luna Nouă va forma un aspect tensionat cu planeta Pluton, ar fi mai bine ca Balanțele să mai amâne demararea unor noi proiecte sau, dacă trebuie să răspundă rapid la o cerere sau ofertă, ar fi bine să verifice toate informațiile primite, toate detaliile și să ia în calcul și ”prețul” pe care îl vor avea de plătit în plan personal.

De exemplu, s-ar putea ca Balanțele să aibă o șansă extraordinară în carieră sau să aibă un proiect personal pe care vor să îl lanseze acum, în ”sezonul  Balanțelor”, dar pentru a obține succesul dorit, vor avea mai puțin timp pentru familie sau se vor muta în altă localitate ori altă țară.

Un rol important îl va avea și planeta Venus, care le patronează pe Balanțe și care, la momentul de Lună Nouă va fi în mișcare retrogradă, în zodia Scorpion, afectând ”casa Banilor” din astrograma Balanțelor.

Tranzitul retrograd al planetei Venus în Scorpion va dura între 5 și 31 octombrie și va afecta veniturile nativilor. În același timp, le va cere să își reevalueze relația cu banii: să cheltuiască mai puțin sau să nu accepte onorarii și salarii mai mici decât merită.

Din 10 octombrie, în ”casa Banilor” va acționa și planeta Comunicării și Afacerilor, Mercur, alături de Marele Benefic Jupiter și Venus retrograd.
Aici va ajunge și Soarele în ziua de 23 octombrie.
Cu Soarele și 3 planete în ”casa Banilor”, ultima parte a lunii octombrie ar trebui să fie foarte bună pentru Balanță, în plan financiar. Totul este ca nativii să își negocieze bine contractele, să își apere interesele și să nu accepte relații în care nu sunt corect tratați și recompensați pentru munca lor.

În ziua de 24 octombrie, va fi Lună Plină în zodia Taur. Aceasta va influența ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor, unde se află și planeta Surprizelor, Uranus. S-ar putea ca unii nativi să beneficieze din plin de generozitatea neașteptată a cuiva sau partenerul de viață să obțină un post foarte bine plătit sau o mărire de salariu neașteptată.
În plan sentimental, Luna Plină din 24 octombrie va aduce mai multă pasiune în cuplu sau interes pentru relații bazate în primul rând pe atracție fizică, în special pentru nativii singuri.

Luna Octombrie se va încheia cu intrarea planetei Mercur în Săgetător și cu revenirea lui Venus retrograd în zodia Balanță, iar atenția nativilor se va îndrepta spre comunicare și călătorii, dar și spre schimbările necesare în plan personal.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI