Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Berbec

oana-hanganu-horoscop-octombrie-BERBECHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Berbec.
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Berbec pune accent pe relațiile nativilor pentru că, în cea mai mare parte a lunii, Soarele se va afla în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor. Mai exact, până în ziua de 23 octombrie, când va părăsi zodia Balanței și se va muta în semnul Scorpionului.
Află mai multe despre modul în care te influențează Soarele aflat în zodia Balanță! Click aici!

Rezolvarea unor mai vechi probleme în cuplu sau negocierea unor afaceri, contracte și proiecte ar trebui să fie trecute ”în agenda” Berbecilor în prima parte a lunii, pentru că, în primele 10 zile din octombrie, în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor de orice fel se va afla și planeta Comunicării, Mercur.
Pentru mai multe despre efectele lui Mercur în zodia Balanță, click aici!

Un moment potrivit pentru noi parteneriate și chiar pentru o nouă relație de iubire va fi Luna Nouă din ziua de 9 octombrie, care va avea loc în zodia Balanță.

Dar, la momentul de Lună Nouă, planeta Venus (care patronează Balanța) va fi, deja, în mers retrograd în zodia Scorpion.
Tranzitul retrograd al planetei Venus în zodia  Scorpion va dura între 5-31 octombrie și ar putea să readucă în viața Berbecilor o persoană din trecut, în special dacă a fost vorba de o relație bazată (mai ales) pe atracție fizică.
Venus retrograd poate tulbura apele și în cuplu, pentru că poate însemna pasiuni secrete și aventuri sentimentale.

Venus retrograd afectează și finanțele Berbecilor. Este vorba de resursele pe care nativii le au în comun cu altcineva, cum ar fi bugetul familiei sau un parteneriat de afaceri.

Luna Nouă din 9 octombrie este, așadar, un moment destul de riscant dacă nativii se implică într-o relație nouă înainte de a fi siguri că au găsit persoana potrivită, că sunt corect tratați, că partenerul sau colaboratorii n-au secrete care ar putea afecta relația în sine.
Luna Nouă în Balanță le recomandă Berbecilor să fie mai puțin impulsivi și mai toleranți, mai răbdători, mai diplomați.
Șansa este de partea lor, cu atât mai mult cu cât în zodia Scorpion se află nu doar Micul Benefic Venus, ci și Marele Benefic Jupiter.

Mai mult, imediat după Luna Nouă, în ziua de 10 octombrie, planeta Comunicării și Afacerilor, Mercur, va ajunge în zodia Scorpion, alături de Jupiter și Venus, unde va rămâne până în ziua de 31 octombrie. Atunci va intra în zodia Săgetător și va acționa în ”casa Străinătății” din astrograma Berbecilor.

În 23 octombrie în zodia Scorpion va ajunge și Soarele, iar timp de o lună de zile, le va aduce Berbecilor noroc prin alții, profit din afaceri sau vești bune legate de veniturile partenerului de viață.

Norocul în plan financiar va veni și prin munca proprie, așa cum anunță Luna Plină din data de 24 octombrie, care va avea loc în zodia Taur și în ”casa Banilor” din astrograma Berbecilor.
În  zodia Taur se află, în această perioadă, planeta Surprizelor, Uranus.
Uranus le poate aduce nativilor Berbec oportunități nesperate sau succes neașteptat, cu implicații pozitive în plan financiar.

Octombrie se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător și cu intrarea lui Venus retrograd în zodia Balanței. Venus va acționa în sectorul Mariajului și ar putea aduce împăcarea în unele cupluri, iar Mercur în Săgetător va favoriza călătoriile și parteneriatele cu persoane din străinătate.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI