Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Capricorn

oana-hanganu-horoscop-octombrie-CAPRICORNHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Capricorn.
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Capricorn pune accent pe cariera nativilor și le recomandă să profite de contextul favorabil din primele 10 zile: Soarele și planeta Mercur se vor afla în zodia Balanță și vor aduce vești importante sau schimbări favorabile în viața profesională.

Un moment important poate fi Luna Nouă din data de 9 octombrie, care va avea loc în Balanță și în sectorul Carierei din astrograma Capricornilor.
Dar această Lună Nouă va forma un aspect tensionat cu planeta Transformării, Pluton, aflată în zodia Capricorn, așa că succesul va depinde de modul în care nativii vor comunica, relaționa și colabora cu persoanele care au putere de decizie.

În cazul unor oferte (care par) foarte bune, pe care Capricornii le pot primi în această perioadă, este necesară prudența pentru a evita dezamăgirile ulterioare legate de salariu, timp de lucru sau colectiv.
Pe cât posibil, ar fi bine ca luarea unor decizii concrete sau demararea unor noi proiecte să fie amânată până în noiembrie.

Importantă va fi în toată luna octombrie și relația Capricornilor cu prietenii. Important va fi și modul în care aceștia vor ști să își adapteze planurile personale și ideile la resursele financiare pe care le au.

În casa Prietenilor din astrograma Capricornilor se vor afla, în toată luna octombrie, Marele Benefic Jupiter și Micul Benefic Venus.
Iar Venus este și planeta Iubirii. Astfel, se poate spune că norocul Capricornilor poate veni și prin intermediul sau cu ajutorul prietenilor. Inclusiv norocul în dragoste! Ba chiar e posibil ca unii Capricorni să își schimbe sentimentele față de cineva apropiat, transformând o prietenie într-o poveste de iubire,

În primele 5 zile din octombrie, Venus va aduce mai multă armonie în relațiile Capricornilor cu prietenii și succes în societate. Unde vor merge, vor fi în centrul atenției!

Dar, în ziua de 5 octombrie, va începe tranzitul retrograd al planetei Venus în zodia Scorpion, tranzit care va dura până în ultima zi de octombrie.
Venus retrograd în ”casa Prieteniei” va aduce evenimente sau experiențe care îi vor obliga pe Capricorni să își facă ordine în cercul de prieteni pentru că vor afla pe cine se pot baza cu adevărat. În același timp, perioada cu Venus retrograd va fi foarte bună pentru cei care vor să își modifice planurile de viitor pornind de la o corectă analiză a situației prezente și a resurselor pe care le au.

În data de 10 octombrie, Mercur, planeta Comunicării va intra în Scorpion și în ”casa Prietenilor” din astrograma Capricornilor, unde va ajunge și Soarele, în data de 23 octombrie, dinamizând sectorul Prietenilor, al rețelelor profesionale și sociale, dar și al planurilor de viitor.

În data de 24 octombrie va fi Lună Plină în zodia Taur, în care se află și planeta Surprizelor, Uranus. Luna Plină din 24 octombrie va avea loc în ”casa Iubirii” din astrograma Capricornilor, deci va fi un moment foarte important pentru viața sentimentală a acestora.

Capricornii care au o relație vor discuta despre un copil sau își vor face planuri de viitor, iar cei singuri ar putea să-și întâlnească sufletul-pereche. Luna Plină din 24 octombrie poate fi și un moment de mulțumire și împlinire pentru nativii care au copii.

Octombrie se încheie cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător și cu revenirea planetei Venus în zodia Balanță, iar atenția nativilor se va îndrepta spre rezolvarea problemelor din trecut și spre carieră.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI