Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Fecioară

oana-hanganu-horoscop-octombrie-FECIOARAHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Fecioară
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor să profite de perioada favorabilă în plan financiar care va dura până în ziua de 23 octombrie. În tot acest timp, Soarele se va afla în zodia Balanță și va acționa în ”casa Banilor” din astrograma lor.

Mai mult, în primele 10 zile din octombrie, Soarele îl va avea drept aliat și pe Mercur. Mercur este planeta Comunicării, a călătoriilor, a afacerilor și le patronează pe Fecioare.
Cu Soarele și Mercur în ”casa Banilor”, Fecioarele vor ști să se promoveze mai bine, să își apere mai eficient interesele financiare și personale, iar în cazul unor negocieri, vor avea argumente solide, greu de combătut.

”Casa Banilor” dintr-o astrogramă nu se referă la noroc picat din cer sau la bani câștigați la loto, ci la veniturile personale, realizate din munca proprie. Norocul, în acest caz, este exact acela pe care îl ”construiește” fiecare nativ, printr-o atentă valorificare a resurselor personale. Iar acestea se referă și la bani, dar mai ales la talente ale nativilor, la experiența profesională sau la cunoștințele acumulate în anii de școală, precum și la relațiile cu persoanele din rețeaua sau comunitatea profesională din care fac parte.

Prima parte a lunii octombrie va fi, așadar, foarte bună pentru negocieri, nativii având șanse mari să obțină un salariu mai bun sau un job mai bine plătit.
Dar dacă, în jurul datei de 9 octombrie, Fecioarele primesc o ofertă de muncă atrăgătoare, ar fi bine să nu dea un răspuns ferm decât după ce vor verifica toate detaliile, inclusiv detaliile legate de seriozitatea și situația financiară a posibilului angajator.

Luna Nouă din 9 octombrie va avea loc în ”casa Banilor” din astrograma lor dar va forma un aspect tensionat cu planeta Pluton, iar acest aspect poate însemna informații incomplete, parteneri incorecți, calcule greșite, decizii asupra cărora se va reveni.
Pentru alți nativi, însă, aspectul tensionat dintre Pluton și Luna Nouă poate fi greu de ”gestionat” pentru că, pe de o parte, nativii pot primi o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar, dar, pe de altă parte,  persoana iubită nu este de acord cu această alegere sau acceptarea noului job înseamnă prea puțin timp petrecut cu copiii.

Din 23 octombrie, Soarele se va muta în zodia Scorpion, și se va alătura planetelor Jupiter, Venus și Mercur (ajuns aici în data de 10 octombrie). Pentru Fecioare, planetele din zodia Scorpion acționează în sectorul comunicării, al scurtelor călătorii, al studiilor, dar și al contractelor.
Prezența Micului Benefic Venus în acest sector poate însemna și noroc din reluarea unor foste colaborări, dar și declarații de dragoste de la un fost partener sau întâlniri, nu neapărat programate, cu persoane dragi din trecut.

În ziua de 24 octombrie, va fi Lună Plină în zodia Taur. Aceasta va influența ”casa Străinătății” din astrograma Fecioarelor, unde se află și planeta Surprizelor, Uranus. S-ar putea ca unii nativi să primească vești și daruri de la un prieten de departe, oferte de muncă în străinătate sau să plece într-o călătorie la care visau de multă vreme.

Octombrie se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător și cu revenirea planetei Venus în zodia Balanță. În prag de noiembrie, atenția Fecioarelor se va îndrepta  așadar, spre familie și bani.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI

­­